Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη του Πρέσβη Αντρέι Καρλόφ σε εκδήλωση του Ρωσικού προξενείου στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας – Φωτορεπορτάζ

Πενταμελή κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Ιγνάτιο Γαβριηλίδη μετέβη στο Σίδνεϊ ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση από τον επικεφαλής των Ρώσων Εθνικιστών των Russian Cossacks Simeon Boikov στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον αδικοχαμένο Ρώσο Πρέσβη, Andrey Karlov.

 

Τις ομιλίες άνοιξε ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Αυστραλία Mr Sergey Shipiliv ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

Στο βήμα ανέβηκε ο εκπρόσωπος της Ρώσικης Εκκλησίας όπου τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση και αμέσως ευθύς τον λόγο πήρε στο βήμα εκπροσωπώντας τον Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Ν.Γ. Μιχαλολιάκου ο Συναγωνιστής Ιγνάτιος Γαβριηλίδης ο οποίος δήλωσε:

“Τα συλλυπητήρια μας στο Ρωσικό Έθνος και σε όλους τους Ρώσους της κοινότητας της Αυστραλίας. Υποστηρίζουμε τις δράσεις της Ρωσίας που μάχεται και οδηγεί το μέτωπο ενάντια στους τρομοκράτες Ισλαμιστές της Μέσης Ανατολής.

Ευχόμαστε Ειρήνη στο Λαό της Συρίας και εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή βρισκόμαστε εδώ να δώσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πρέσβη Andrey Karlov που δολοφονήθηκε άνανδρα από τον τούρκο αστυνομικό ανήμερα των Άγιων ημερών των Χριστουγέννων.”

Διαβάστε επίσης: Η Χρυσή Αυγή στην Ρωσική Πρεσβεία τίμησε την Μνήμη του Πρέσβη Αντρέι Καρλόφ – Φωτογραφίες, Βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-summeteiche-se-ekdhlwsh-mnhmhs-pou-pragmatopoihse-to-rwsiko-p#ixzz4TtI8IaRW

Exit mobile version