Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Αναπληρωτής πρωθυπουργός» ψευδοκράτους: Αν αποχωρήσουν τα τουρκικά στρατεύματα δεν θα μπορούμε να κάνουμε νέο «Αττίλα»

«Αναπληρωτής πρωθυπουργός» ψευδοκράτους: Αν αποχωρήσουν τα τουρκικά στρατεύματα δεν θα μπορούμε να κάνουμε νέο «Αττίλα»

Μιλώντας σε βουλευτές που πήγαν στο ψευδοκράτος από την τουρκία, ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» του μορφώματος και γιος του παλιού τρομοκράτη και καταδότη – εισαγγελέα των Άγγλων κατά των Ελλήνων, Σερντάρ Ντενκτάς, είπε: «Εάν ο τουρκικός στρατός φύγει από την Κύπρο σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα γίνουμε Κρήτη και η Τουρκία δεν θα έχει ξανά την δυνατότητα να επέμβει».

Αυτοί είναι οι συνομιλητές του Τσίπρα και του Αναστασιάδη, με τους οποίους περιμένουν την επίτευξη «βιώσιμης» λύσης. Το ψευδοκράτος και η τουρκία δεν έχουν αλλάξεις τις σκέψεις τους από το 1974 και ονειρεύονται «επεμβάσεις», προφανώς ανάλογες του Αττίλα.

Το γεγονός ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται την ίδια ώρα που ενεργειακοί κολοσσοί διαγωνίζονται για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων που βρίσκονται στην κυπριακή ΑΟΖ θα έπρεπε να ανησυχεί τόσο τον Αναστασιάδη, όσο και τον Τσίπρα. Αντ’ αυτού, όμως, βλέπουμε ότι ο Αναστασιάδης παρουσιάζει το φυσικό αέριο ως κίνητρο για την επίτευξη λύσης, ενώ ο Τσίπρας έχει χάσει κάθε επαφή με την πολιτική πραγματικότητα.

Η Ελληνική Κυβέρνηση όσο και η κυβέρνηση της Κύπρου μας θα πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν μπορεί να υφίσταται διαπραγμάτευση με κατακτητές, παρά μόνο αγώνας για να απωθηθούν και πάλι. Ιδιαιτέρως στην σημερινή περίσταση είναι αναγκαία από πλευράς Ελλάδος η άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ, που είναι κυριαρχικό μας δικαίωμα, και η απάντηση στην τουρκική επιθετικότητα με ένα ελληνικό casus belli.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anaplhrwths-prwthupourgos-pseudokratous-an-apochwrhsoun-ta-tourkika-strateu#ixzz4TtIoEFUU

Exit mobile version