Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Σε μια εποχή που η αδικία και η ανηθικότητα έχουν αντικαταστήσει την τιμιότητα και την ανθρωπιά και οι πολιτικοί της αριστεράς και της προόδου και γενικά όλου του ”αντισυνταγματικού τόξου” ξεπουλάνε τον ελληνισμό και τα ιερά και όσια της φυλής μας προβάλλοντας εικόνες- πρότυπα μιας πολυπολιτισμικότητας που αγκαλιάζει καθετί το ξένο προς τα ελληνικά ήθη και έθιμα και θέλει τους Έλληνες πεινασμένους, άνεργους, εξαθλιωμένους και χωρίς όραμα, μια πολιτική δύναμη και ένας Αρχηγός με σπάνια χαρίσματα αντιστέκονται και κρατούν ζωντανή την φλόγα της ελπίδας στις καρδιές μας, δίνοντας μάχες σε συνθήκες δύσκολες, συνθήκες φίμωσης και ολοκληρωτισμού. Σε όλους εσάς, τον Αρχηγό μας, τους συναγωνιστές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας, τους Ευρωβουλευτές μας, τους συναγωνιστές των τοπικών όλης της Ελληνικής Επικράτειας και του Εξωτερικού, τους συναγωνιστές που διαχειρίζονται την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, τους απανταχού Ελεύθερους Έλληνες που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή ευχόμαστε Χρόνια πολλά και αγωνιστικά.

Αγγελική Γ.-Α.
Εμμανουήλ Α.

Η Χρυσή Αυγή είναι η εγγύηση μιας ισχυρής Ελλάδος!

Χρόνια πολλά στον Αρχηγό, τους Βουλευτές και τους συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Τις ημέρες αυτές παραμονές εορτών γίναμε όλοι μάρτυρες μιας άθλιας εικόνας που είδαμε όλοι στους Ελληνικούς δρόμους. Σε κάθε φανάρι δύο με τρείς Ισλαμιστές Πακιστανοί λαθρομετανάστες είχαν κάνει κατάληψη και πούλαγαν προϊόντα παραεμπορίου, έκαναν λαθρεμπόριο τσιγάρων, όπως και καθάριζαν τα τζάμια των διερχόμενων αυτοκινήτων με το έτσι θέλω. Ποιός κάνει κουμάντο τελικά σε αυτή την χώρα; Οι Έλληνες πολίτες που πληρώνουν αιματηρή φορολογία για τους δρόμους και τους σηματοδότες ή οι παράνομοι μετανάστες που εκμεταλλεύονται την παντελή απουσία του κράτους; Η πακιστανική μαφία ελέγχει τα φανάρια των Ελληνικών οδών βάζοντας παράνομα συμπατριώτες της να δουλεύουν σε αυτά.

Είναι το αντίτιμο της ψευδομαρτυρίας του Προέδρου της πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ κατά της Χρυσής Αυγής. Ούτε ένας αστυνομικός έλεγχος για δείγμα, έτσι για τα μάτια του κόσμου από την ευνουχισμένη ΕΛ.ΑΣ του ανίκανου Υπουργού Τόσκα. Ούτε ένας έλεγχος για παραεμπόριο και παράνομη οικονομική δραστηριότητα από τον Συριζαίο ΓΓΔΕ Πιτσιλή. Πιστεύω ότι με μια Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής όλα αυτά τα άθλια φαινόμενα θα πάψουν και η Δημόσια περιουσία θα είναι κτήμα μόνο των Ελλήνων και όχι των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Αρχηγέ μας χρόνια πολλά. Οι Έλληνες στηρίζονται πια μόνο σε εσένα και την Εθνική πολιτική δύναμη, την Χρυσή Αυγή, για να πάρουν την πατρίδα τους πίσω.

Με Τιμή
Γιάννης Κ.Π.
ΑΘΗΝΑ

Το τέμενος του τρόμου στο Βερολίνο: Μια διδακτική ιστορία από το εκκολαπτήριο τζιχαντιστών που οδήγησε στην φρίκη

Η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους Έλληνες και μόνο στους Έλληνες. Ο Κόσμος σιγά σιγά ανοίγει τα μάτια του. Και οι Έλληνες της Διασποράς θα στηρίξουν την Χρυσή Αυγή που είναι το μοναδικό κόμμα που έχει το σθένος να λέει την αλήθεια και να φέρει όλα τα άπλυτα στο φως που είχαν γίνει με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Χρόνια πολλά και καλή δύναμη.

Κώστας
Περιστέρι

Αθήνα: Η τρίτη σε επικινδυνότητα πόλη της Ευρώπης, λόγω λαθρομεταναστών και αναρχοκομμουνιστών

Θα θέλαμε εγώ και η οικογένεια μου να σας ευχηθούμε για του χρόνου τα Χριστούγεννα, να έχουμε μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. Είθε η γέννηση του Θεανθρώπου να ενώσει όλους τους Έλληνες και να απελευθερώσει την σκλαβωμένη μας πατρίδα .

Με τις καλύτερες ευχές μου
Άννα Π.

Αποκαλυπτική έρευνα: Μόνο οι χώρες με «ανοιχτά σύνορα» αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο ισλαμικής τρομοκρατίας

Χρόνια πολλά Αρχηγέ, Ο Θεάνθρωπος να σε φωτίσει να ελευθερώσεις την Ελλάδα  όχι για εμάς, αλλά για τα παιδιά μας. Να ζήσουν τουλάχιστον αυτά ελεύθερα. Προστάτης σου ο Χριστός. Χρόνια πολλά

Στάθης Ελευσίνα

Συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα ρωσικό αεροπλάνο με 92 επιβάτες: Στρατιώτες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι οι νεκροί – Πηγαίναν στην Συρία για τα Χριστούγεννα! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-26-dekembriou-2016#ixzz4TwtZBMwX

Exit mobile version