Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Η κυβέρνηση βάζει σε εφαρμογή τον κόφτη στις συντάξεις και αναγκάζει τους Έλληνες να ζουν με περισσότερη αθλιότητα. Με επιστολή-non paper Tσακαλώτου προς το ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας (ESM), λέει «ναι» σε όλες τις παράλογες απαιτήσεις του Σόιμπλε. Σε περίπτωση που ο «μποναμάς Τσίπρα» στους χαμηλοσυνταξιούχους «εκτροχιάσει» το δημοσιονομικό αποτέλεσμα του 2016, τότε η κυβέρνηση λαμβάνει «αντισταθμιστικά» μέτρα. Ήτοι, καλύπτει το όποιο κενό, «κόβοντας» χρήματα από εκεί που τα έδωσε, δηλαδή από τους συνταξιούχους. Με αυτό τον τρόπο περνά την σκληρή γραμμή Σόιμπλε, ενώ η κυβέρνηση αφήνει τους «λεονταρισμούς» , και δηλώνει μεταμέλεια και άτακτη υποχώρηση.

Σ.Μ.

“Από τον Άννα στον Καϊάφα” – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το μεγαλύτερο ψέμα που μας έχουν πει είναι ο διαχωρισμός της γλώσσας μας σε αρχαία Ελληνικά και νέα, σαν να επρόκειτο για διαφορετική γλώσσα που θέλει και μετάφραση ! Η προπαγάνδα επίσης στο σχολείο για το πόσο δύσκολα είναι τα αρχαία Ελληνικά δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο αποστροφή στα Ελληνόπουλα για την ίδια τους την γλώσσα. Εάν ο οποιοσδήποτε διαβάσει ένα αρχαίο κείμενο θα παρατηρήσει ότι πέραν κάποιων διαφορών στις καταλήξεις και σε κάποιες συναιρέσεις φωνηέντων το κείμενο είναι απολύτως κατανοητό. Ο λόγος βέβαια των επικυρίαρχων είναι γνωστός. Δεν θέλουν εμείς οι Έλληνες να ασχοληθούμε με τα «αρχαία» κείμενα, μην τυχόν και ανακαλύψουμε αλήθειες και μάθουμε την πραγματική μας ιστορία που έτσι και αλλιώς την έχουν βαφτίσει μυθολογία προσπαθώντας να μειώσουν το κύρος της.

Γ. Π.

Πανωλεθρία Ερντογάν στην Συρία από τους τζιχαντιστές – Τα διδάγματα για την Ελλάδα

Στην Κύπρο, παγκόσμιοι ενεργειακοί κολοσσοί μάχονται για τα ενεργειακά της κοιτάσματα, ενώ στην Ελλάδα  οι εθνομηδενιστές δεν ανακηρύσσουν ούτε την ΑΟΖ. Στις ΗΠΑ, οι Αμερικανοί ως Υπουργό τους Εξωτερικών διορίζουν τον 64χρονο Ρεξ Τίλλερσον, προσωπικό φίλο του Πούτιν, και διευθύνοντα σύμβουλο (Chief Executive officer – CEO) του πετρελαϊκού κολοσσού της πολυεθνικής Exxon Mobil, η οποία, με έδρα το ‘Ιρβινγκ του Τέξας είναι η δεύτερη πιο κερδοφόρα εταιρία στην Αμερική. Επιλέγουν δηλαδή για το νευραλγικό πόστο του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών ένα κορυφαίο επιχειρηματικό στέλεχος, ειδικευμένο στα θέματα ενέργειας, και με πλούσια εμπειρία στην επίτευξη συμφωνιών παγκόσμιας εμβέλειας.

Διαφαίνεται έτσι, η σύγκρουση της νέας ηγεσίας του Τραμπ, με το υφιστάμενο επιτελείο του Μπάρακ Ομπάμα και της Χίλαρυ Κλίντον που διατηρεί μια εχθρική στάση προς τη Ρωσία, ιδιαίτερα στις συνεργασίες ενεργειακής φύσεως, αλλά και στα ευρύτερα θέματα της Κριμαίας, της Ουκρανίας και της Συρίας. Η μόνη πολιτική δύναμη που έχει ενταγμένο στις πολιτικές θέσεις το θέμα της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων, είναι η Χρυσή Αυγή, που η αξιοποίηση τους θα θέσει τις βάσεις για την πραγματική ανάπτυξη ώστε να έρθει η πολυπόθητη  αυτάρκεια η οποία θα οδηγήσει στην ευημερία του Έθνους.

Δ. Σ.

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα του Ποντιακού Ελληνισμού στην Χρυσή Αυγή – Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-27-dekembriou-2016#ixzz4U1T3rLcW

Exit mobile version