Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλα λέει ο Μάκης και άλλα ο Πλακιωτάκης…. αφήστε τους να λένε, άλλοι αποφασίζουν για την «μεγάλη συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ»

Άλλα λέει ο Μάκης και άλλα ο Πλακιωτάκης.... αφήστε τους να λένε, άλλοι αποφασίζουν για την «μεγάλη συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ»

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

«Για τη σωτηρία της χώρας, η Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε εκτός από τη Χρυσή Αυγή, να συνεργαστεί με όλα τα κόμματα του πολιτικού φάσματος. Σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ -αν και μας χωρίζει άβυσσος- αν ο κ. Τσίπρας σεβόταν την ανωτέρω προϋπόθεση, θα μπορούσαμε να το σκεφτούμε».

Αυτά δήλωσε ο νουδούλης Πλακιωτάκης το Σάββατο στην «Ημερησία».

«Δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση με τον κ. Τσίπρα για λόγους υποκειμενικούς και αντικειμενικούς. Αφενός γιατί είναι αναξιόπιστος, πολιτικός απατεών και απολύτως αφερέγγυος, άρα είναι αδύνατον να καταστεί συνομιλητής. Αλλά και σε επιμέρους ζητήματα, πού να συναινέσουμε; Στην ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική, στην ανοχή του παρακράτους της άκρας Αριστεράς, στην αποφυλάκιση επικίνδυνων εγκληματιών, στην εξοντωτική φορολογία, στη διάλυση της παιδείας, στην υπονόμευση της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης; Καμία συναίνεση, καμία συνεννόηση δεν είναι δυνατή με τον κ. Τσίπρα».

Αυτά δήλωσε ο πολύ… σκληρός κ. Μάκης την Κυριακή.

Ποιο ισχύει από τα δύο; Προφανώς και τα δύο, αναλόγως του ακροατηρίου! Όποια γνώμη αρέσει σε κάθε ψηφοφόρο την κρατάει – και την άλλη την… πετάει! «Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ», που λέγανε παλιά! Γεια σου Κούλη νουδούλη με τα ωραία σου!

(ΥΓ): Επί της ουσίας, και ανεξάρτητα απ’ αυτά που λέει ο κάθε κ. Μάκης και Πλακιωτάκης, αν τα κοινά αφεντικά των παλιάτσων της νουδούλας, του ΣΥΡΙΖΑ και των… λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων αποφασίσουν «μεγάλη συγκυβέρνηση», θα γίνει «μεγάλη συγκυβέρνηση Αν αποφασίσουν το αντίθετο, δε θα γίνει. Έτσι απλά είναι τα πράγματα!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/alla-leei-o-k.-makhs-ki-alla-o-plakiwtakhs-afhste-tous-na-lene-ta-megala-af#ixzz4U236vlwH

Exit mobile version