Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Σε καλούν να πληρώσεις σημαντικές φορολογικές υποχρεώσεις, προκειμένου να γλιτώσεις προσαυξήσεις, πρόστιμα, ακόμη και κατασχέσεις. Το αργότερο έως την Παρασκευή σε υποχρεώνουν να τακτοποιήσεις τέλη κυκλοφορίας για το 2017, την τέταρτη και προτελευταία δόση του φετινού ΕΝΦΙΑ, την δόση φόρου εισοδήματος και τον ΦΠΑ φορολογικής περιόδου Νοεμβρίου. Όλα τα παραπάνω από με τα ήδη μειωμένα εισοδήματα. Τα εισοδήματα αυτά όπου με βάση την επιστολή Τσακαλώτου θα υπάρξει επιπλέον κόφτης. Ξεκάθαρη αντικατάσταση πληθυσμού από τους τοκογλύφους και τα εδώ ενεργούμενα τους. Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων και δίνει ένα αγώνα για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Μ.Σ.

Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Χίου από το παρακράτος του Σύριζα και των “αλληλέγγυων”

Ο  Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, στο χριστουγεννιάτικό του μήνυμα, μας κάλεσε να ξεπεράσουμε τους «συλλογικούς και ατομικούς μας εγωισμούς». Αυτό είχε να πει, σε έναν λαό που εδώ και επτά χρόνια κυριολεκτικά υποφέρει από την πείνα, την ανεργία, την τρομοκρατία του ισλάμ και την λαθρομετανάστευση. Δυστυχώς δείχνει κατώτερος των περιστάσεων, ενώ θα έπρεπε να σταθεί αρωγός στο Έθνος που δοκιμάζεται από προδοτικές και ανθελληνικές πολιτικές. Προσπαθούν να διαγράψουν την Ιστορία και την Ορθοδοξία, όλοι οι δεξιοί και αριστεροί απατεώνες είτε κυβερνούν είτε περιμένουν να κυβερνήσουν. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων τώρα που το έθνος σας έχει ανάγκη.

Γ.Π.

Άλλα λέει ο Μάκης και άλλα ο Πλακιωτάκης…. αφήστε τους να λένε, άλλοι αποφασίζουν για την «μεγάλη συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ»

Το 2012 ήταν για την Χρυσή Αυγή, η χρονιά της επιλογής. Το 2013 ήταν χρονιά της μεγάλης θυσίας. Το 2014 ήταν η χρονιά της περισυλλογής. Το 2015 της αντεπίθεσης. Το 2016 ήταν η αρχή της Νίκης… Το 2017 θα είναι η χρονιά που η Νίκη θα ανταμείψει τους πιστούς στην Εθνική Ιδέα και τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Θ.Τ.

Ομαδικοί τάφοι με θύματα των ισλαμιστών τρομοκρατών αποκαλύφθηκαν στο ανατολικό Χαλέπι – «Αυτούς υποστηρίζουν Γαλλία και Βρετανία» δήλωσε Ρώσος αντιστράτηγος

Χρόνια πολλά και ας ελπίσουμε το νέο έτος να φέρει ανάταση στην Πατρίδα μας. Η υπομονή πλέον έχει εξαντληθεί με τους πολιτικούς απατεώνες που κατέστρεψαν την χώρα. Εύχομαι το 2017 να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Α.Ρ.

Σαν σήμερα στις 27 Δεκεμβρίου του 537 μ.Χ. τελούνται τα θυρανοίξια της Αγίας Σοφίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-28-dekembriou-2016#ixzz4U7OZ6Adr

Exit mobile version