Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προειδοποίηση από την FRONTEX: οι τζιχαντιστές εξοπλίζουν «πρόσφυγες» για τρομοκρατικές επιθέσεις

Προειδοποίηση από την FRONTEX: οι τζιχαντιστές εξοπλίζουν «πρόσφυγες» για τρομοκρατικές επιθέσεις

Καθώς οι τζιχαντιστές δολοφόνοι του ISIS έχουν στριμωχτεί άγρια στα εδάφη του «Χαλιφάτου», μεταφέρουν το μέτωπο των αιμοσταγών δραστών τους στην Ευρώπη. Έτσι, στρατολογούν μαχητές από αυτούς που ζουν ήδη στην Ευρώπη. Κάθε μέρα και έναν τουλάχιστον. Το αποδεικνύουν τα στοιχεία της Εuropol: Από τον Απρίλιο του 2016 υπήρξαν 300 περιπτώσεις τζιχαντιστών που προσπάθησαν να στρατολογήσουν πρόσφυγες οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει άσυλο στην Ευρώπη, για τρομοκρατικές αποστολές. Και αυτές είναι οι απόπειρες που έγιναν αντιληπτές και σταμάτησαν.

Πόσες όμως διέφυγαν της προσοχής των ευρωπαϊκών Αρχών; Το φιάσκο των υπηρεσιών ασφαλείας, με τον μακελάρη του Βερολίνου Ανις Αμρι, που έφυγε λαθραία από την Ιταλία (όπου επίσης βρισκόταν παράνομα), πέρασε στην Γαλλία, μετά στην Γερμανία, όπου στρατολογήθηκε από τον ISIS και μήνες μετά εκτέλεσε αθώους και επέστρεψε στην Ιταλία, για να εξοντωθεί -σχεδόν τυχαία-, δείχνει πόσοι επικίνδυνοι τζιχαντιστές μπορούν να περάσουν κάτω από την μύτη των Αρχών χωρίς αυτές να πάρουν μυρωδιά. Όπως σημειώνουν οι αναλυτές, στην συριακή, σουνιτική προσφυγική διασπορά υπάρχουν αρκετοί ευάλωτοι στην ριζοσπαστικοποίηση, εύκολοι στόχοι των ισλαμιστών στρατολόγων.

Μετακινούνται μαζικά -άρα περνούν απαρατήρητοι-, προσπαθώντας να γλιτώσουν από την φρίκη του πολέμου, την πείνα και την ακραία φτώχεια, άρα οι φιλάνθρωποι Ευρωπαίοι τους αντιμετωπίζουν μάλλον με συμπόνοια παρά με καχυποψία. Και μετατρέπονται σε τιμωρούς, εκτελεστές, εκδικητές, πιόνια του ISIS. Το είπε και ο Τσέχος πρόεδρος Μίλος Ζέμαν, πως η υποδοχή μουσουλμάνων μεταναστών που δύσκολα ενσωματώνονται σημαίνει ίσως την δημιουργία ενός φυτωρίου ενδεχόμενων τρομοκρατικών ενεργειών.

Το παραδέχθηκε και η Frontex, που προειδοποιεί ότι το ISIS εξοπλίζει πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται ήδη στο ευρωπαϊκό έδαφος, για να εξαπολύσουν νέες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Το γεγονός ότι υπάρχουν και οι γνωστοί εγχώριοι «χρήσιμοι ηλίθιοι», οι οποίοι με τα μηδενιστικά και χαοτικά συνθήματα του τύπου «νομιμοποιήστε όλους τους μετανάστες», «ανοιχτά σύνορα» και «καλώς ορίσατε πρόσφυγες» διευκολύνουν την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και φυσικά και την είσοδο εγκληματιών τζιχαντιστών, κάνει την όλη κατάσταση ακόμη πιο επικίνδυνη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proeidopoihsh-apo-thn-frontex-oi-tzichantistes-ejoplizoun-prosfuges-gia-tro#ixzz4U8xx27aZ

Exit mobile version