Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαράντα μέρες μετά την επίθεση στον Συναγωνιστή Γερμενή οι αρχές έχουν απλώς «ταυτοποιήσει» τρεις από τους τριάντα δράστες – Οι παρακρατικοί φίλοι του υιού Σκουρλέτη παραμένουν ασύλληπτοι!

Σαράντα μέρες μετά την επίθεση στον Συναγωνιστή Γερμενή οι αρχές έχουν απλώς «ταυτοποιήσει» τρεις από τους τριάντα δράστες - Οι παρακρατικοί φίλοι του υιού Σκουρλέτη παραμένουν ασύλληπτοι!

Έχει παρέλθει ένας μήνας και εννέα ημέρες από την άνανδρη δολοφονική επίθεση κατά του Συναγωνιστή Γεωργίου Γερμενή στο κέντρο του Αμαρουσίου από ομάδα 30 παρακρατικών του Σύριζα, προερχόμενων από την περιβόητη κατάληψη – άντρο εγκληματιών της περιοχής.

Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για μία δολοφονική επίθεση που έγινε μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστο μέρος, η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει ιδιαιτέρως, προφανώς επειδή έγινε σε βάρος βουλευτού της Χρυσής Αυγής.

Θυμίζουμε ότι σε ανάλογο περιστατικό κατά του βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας στο παρελθόν, το θέμα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για καιρό και η προβολή του τελείωσε μονάχα όταν αποδείχτηκε περίτρανα ότι οι δράστες δεν είχαν σχέση με την Χρυσή Αυγή.

Τώρα, υπάρχει μία διαρροή της ΕΛ.ΑΣ. που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Το Βήμα» στις 5 η ώρα το πρωί, για να μην την δει κανείς, όπου αναφέρεται ότι η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση τριών ατόμων, μέσα από το υλικό των καμερών ασφαλείας της περιοχής.

Αντιπαρερχόμενοι τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται στο άρθρο, όπως «βουλευτής φιλοναζιστικού κόμματος», οι οποίοι αν μη τι άλλο απαξιώνουν όχι τον Συναγωνιστή Γερμενή ή την Χρυσή Αυγής, αλλά τον συντάκτη του άρθρου και την εφημερίδα στην οποία δημοσιεύονται, βλέπουμε ότι ένα μήνα και εννέα μήνες μετά την επίθεση παρά το γεγονός ότι κάποιοι εκ των δραστών έχουν ταυτοποιηθεί και έχουν συνδεθεί με την κατάληψη των παρακρατικών στο Μαρούσι δεν έχει διεξαχθεί καμμία επιχείρηση για την σύλληψή τους ή το σπάσιμο του αποστήματος παρανομίας στην περιοχή.

Το πόση σχέση έχει αυτή η αδράνεια με το γεγονός ότι στην εν λόγω κατάληψη συχνάζει ο γιος του Υπουργού Σκουρλέτη, το αφήνουμε στην κρίση του κάθε αναγνώστη. Πάντως την ίδια ώρα που το κράτος δείχνει ανοχή στις εγκληματικές δράσεις του παρακράτους, οι δολοφονικές επιθέσεις και οι εμπρησμοί κατά γραφείων της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, αλλά με μηδενικό αποτέλεσμα, αφού ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ τους Εθνικιστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/saranta-meres-meta-thn-epithesh-ston-sunagwnisth-germenh-oi-arches-echoun-a#ixzz4U9jEhAF7

Exit mobile version