Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος στο “Ράδιο Έναντι”: Δεν πρέπει να χαρίζουμε ούτε σπιθαμή ελληνικής γης σε ξένα συμφέροντα – ΗΧΗΤΙΚΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” του Ανδρέα Σταματόπουλο στο radio1d.gr

Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις τόνισε τον ανθελληνικό ρόλο της συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ η οποία προσπαθεί, πιστή στο προεκλογικό της μανιφέστο, την αποδόμηση της οικογένειας (με την ψήφιση του σύμφωνου συμβίωσης) και της παιδείας  (με τις εξωφρενικές αλλά και σύμφωνες από την πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος απόψεις Φίλη).

Επίσης σημείωσε πως στην σημερινή κατάντια της χώρας συνυπεύθυνα είναι όλα τα πολιτικά κόμματα τα οποία ψήφισαν τα αισχρά και προδοτικά νομοσχέδια της συγκυβέρνησης, όπως αυτό της ιθαγένειας.

Τέλος, αναφερόμενος στην προ ημερών συζήτηση της αρμόδιας επιτροπής της βουλής για την ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ και την παραχώρησή τους σε ξένα συμφέροντα υπογράμμισε πως: «Είμαστε υπέρ στο να αξιοποιηθεί και η τελευταία σπιθαμή ελληνικής γης προς όφελος του Ελληνικού λαού και του ελληνικού δημοσίου. Δεν είναι δυνατόν να τα χαρίζουμε ή να τα εκχωρούμε».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-sto-radio-enanti-den-prepei-na-charizoume-oute-spithamh-ell#ixzz4UAw55KOk

Exit mobile version