Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Με το πιο κατηγορηματικό τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες που έχει κάνει η Χρυσή Αυγή σχετικά με τους υποτιθέμενους πρόσφυγες και τη σχέση τους με την ισλαμική τρομοκρατία. Την ανακοίνωση κάνει η ίδια η FRONTEX η οποία λέγει ότι οι τζιχαντιστές του χαλιφάτου εξοπλίζουν και εκπαιδεύουν τους κατά φαντασία πρόσφυγες, ώστε να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις όπως έγινε σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Η πραγματικότητα είναι ότι όσο οι τζιχαντιστές υποχωρούσαν και έχαναν το πόλεμο στη Συρία μεταμορφώνονταν σε πρόσφυγες και με αυτό τον τρόπο μετέφεραν τις δυνάμεις τους στο μελλοντικό πεδίο μάχης. Μόνο η πρόταση της Χρυσής Αυγής δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Λ.Π.

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Προέδρου Τσεχίας: Δεν πρόκειται να φιλοξενήσουμε μουσουλμάνους μετανάστες

Ακόμη ένα μεγαλοστέλεχος της Νδ βρέθηκε μπλεγμένο σε κύκλωμα εκβιαστών η οποία μάλιστα απειλούσε πολίτες ακόμη και με απαγωγές των παιδιών τους  αν δεν υπέκυπταν στις απαιτήσεις τους. Για μια ακόμη φορά δεν εφαρμόστηκε ο νόμος  όπως είδαμε το 2013 με τη Χρυσή Αυγή. Ούτε στο σπίτι του πήγαν να ανακαλύψουν στοιχεία για την υπόθεση αλλά ούτε δόθηκαν τα ατομικά του στοιχεία, όπως παράνομα έπραξαν με τη Χρυσή Αυγή. Θυμίζει τη παροιμία που λέει ο λαός ότι «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». Χρυσή Αυγή να ξεβρομίσει ο τόπος.

Π.Ι.

Πέντε αλγερινοί «πρόσφυγες» μαχαίρωσαν σύριο στον καταυλισμό της Σούδας στην Χίο – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Με χιλιάδες νοικοκυριά στην Αθήνα χωρίς ρεύμα, με άστεγους οι οποίοι κοιμούνται σε γέφυρες και δρόμους, με απουσία των βασικών ειδών για την επιβίωση, αποφάσισε ο Καμίνης να ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για την ενοικίαση μιας ρόδας για την περίοδο των εορτών η οποία και δεν λειτούργησε για λόγους ασφαλείας το πιθανότερο. Άρχισαν να την αποσυναρμολογούν, κάνοντας μια σπατάλη χρημάτων η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους μας. Έχει δίκιο η Χρυσή Αυγή που τον ονοματίζει ως λαθροδήμαρχο λόγω της εμμονής του με τους λαθρομετανάστες και την ανικανότητα που τον διακρίνει.

Τ.Π.

Πιάστηκαν στα πράσα οι δημοσκόποι! Διψήφια τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε γράφημα που δημοσιεύτηκε… κατά λάθος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-29-dekembriou-2016#ixzz4UDFw3SA9

Exit mobile version