Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτή είναι η Αριστερά: Και Ικέτες και Δηλωσίες!

Αυτή είναι η Αριστερά: Και Ικέτες και Δηλωσίες!

Εάν η περιφρόνηση της θέλησης του Λαού μας -όπως αυτή διαμορφώθηκε στο δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015- από την κυβέρνηση της Αριστεράς σήμανε την κοινωνική απογύμνωση όλων των μαρξιστικών μεταπολιτευτικών μύθων, η επιστολή Τσακαλώτου προς τους δανειστές αποτελεί την επιτομή της δουλοπρέπειας μιας κυβέρνησης αθλίων προς τους δολοφόνους ενός ολόκληρου Έθνους!

Κι όμως! Οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας θριαμβολογούσαν εντός Βουλής και τηλεοπτικών στούντιο, μιλώντας με στόμφο και ύφος πομπώδες για το «αναφαίρετο δικαίωμα της ελληνικής κυβέρνησης να δαπανά όπου εκείνη επιθυμεί τα πλεονάσματα του προϋπολογισμού»! Αφορμή είχε σταθεί η απόφαση της κυβέρνησης να διαθέσει περί τα 600 εκατομμύρια ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους, παράλληλα με την αναστολή για ένα έτος της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά. Η πικρή εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος βεβαίως, έχει καταδείξει πως εκεί όπου ξεχειλίζει η αξιοπρέπεια της Αριστεράς εκεί ακριβώς συντελούνται και οι πισώπλατες μαχαιριές στον Ελληνικό Λαό.

Ελάχιστο χρονικό διάστημα παρήλθε και καταϊδρωμένη και ασθμαίνουσα η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου εσύρθη στις ευρωπαϊκές αυλές, ικετεύοντας τον οίκτο των δανειστών για την αυθαιρεσία της επίδειξης της αριστερίστικης ψευτομαγκιάς. Οι δανειστές έτριβαν τα χέρια τους: είχαν κάθε λόγο να επιχαίρουν διότι η ελληνική κυβέρνηση βρισκόταν για μια ακόμη φορά γονατιστή εμπρός τους, προσμένοντας την τιμωρία. Μόνο που η τιμωρία δεν αφορά μια κυβέρνηση οπερέτα, αλλά δυστυχώς έναν ολόκληρο Λαό, ο οποίος θα κληθεί ξανά να πληρώσει τους ψευδοπαλικαρισμούς των Τυράννων του.

Εκείνα τα θλιβερά ανθρωπάκια που είχαν το θράσος να ισχυρίζονται πως «θα μπορέσουν να κυκλοφορήσουν ξανά στα χωριά τους», αμέσως μετά την παροχή των 600 εκατομμυρίων, στοιχειώνει πλέον η επιστολή Τσκαλώτου, η οποία δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία παρερμηνειών: απαρέγκλιτη τήρηση και εφαρμογή των μνημονιακών δεσμεύσεων, ενώ κάθε αστοχία επίτευξης στόχων θα σημάνει την ενεργοποίηση του περίφημου «κόφτη», με συνέπεια την μείωση των συντάξεων! Πρόκειται αναμφιβόλως, για μια ακόμη αριστερή νίκη κατά του κεφαλαίου και του ακραίου φιλελευθερισμού!

Και ικέτες και δηλωσίες συνεπώς οι αριστεροί «θεματοφύλακες της εθνικής αξιοπρέπειας»! Ποιος μπορεί άλλωστε να λησμονήσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό να κομπάζει πως «δεν θα ρωτήσουμε τους δανειστές για το που θα χρησιμοποιήσουμε τα πλεονάσματα»! Καθώς φαίνεται, και θα τους ρωτήσει και θα τους πει κι ένα τραγούδι!

Την ώρα κατά την οποία διαδραματίζονται αυτές οι σκηνές αδιανόητης εθνικής ταπείνωσης και εξευτελισμού, η αξιωματική αντιπολίτευση παριστάνει τον προστάτη του Λαού μας, αξιώνοντας απαντήσεις από την κυβέρνηση για το ακριβές περιεχόμενο της επιστολής Τσακαλώτου. Επί της ουσίας, η ΝΔ πανηγυρίζει σιωπηρά και πανηγυρίζει διότι θεωρεί πως απαλλάσσεται της μνημονιακής της υποχρέωσης για τη λήψη νέων μέτρων, τα οποία λαμβάνει τώρα η κυβέρνηση Τσίπρα. Αστεία πράγματα: οι τοκογλύφοι αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο όσο διαπιστώνουν την υποτέλεια και τον ανταγωνισμό ραγιαδισμού του εν Ελλάδι «δημοκρατικού» τόξου. Και είναι αυτός ο ραγιαδισμός και η υποτέλεια που ρίχνουν λάδι στη φωτιά του μίσους τους για το Λαό και την Πατρίδα μας.

Εισερχόμεθα στο έβδομο έτος μεγαλεπήβολων διακηρύξεων, απατηλών υποσχέσεων και φρούδων ελπίδων. Οι χιλιάδες των νεκρών και τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων Ελλήνων θυσιάζονται ως πρόβατα, αφενός για να θησαυρίζουν οι τοκογλύφοι και αφετέρου για να συντηρεί την εξουσία και το αντεθνικό κομματικό της κράτος, η μεταπολιτευτική μπουρζουαζία του Πολυτεχνείου. Είναι συνεπώς ξεκάθαρο πως η ανθρωποσφαγή των Μνημονίων θα τελειώσει όταν εκλείψουν οι πρόθυμοι ικέτες και δηλωσίες. Όταν δηλαδή ο Λαός μας θα αποφασίσει να εγερθεί διεκδικώντας έναντι οιουδήποτε τιμήματος την Τιμή, την Αξιοπρέπεια, την Ελευθερία του.

Τί πρέπει λοιπόν, να πράξει ο Λαός μας; Το εθνικό του Καθήκον, να ορθώσει το τείχος της Αντίστασης απέναντι στην απάνθρωπη δουλεία των τόκων. Κι αυτό το τείχος, είτε το θέλουν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης είτε όχι, είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, είναι η Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/auth-einai-h-aristera-kai-iketes-kai-dhlwsies#ixzz4UDI435nw

Exit mobile version