Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Συναγωνιστές εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους μας. Τα πόθεν έσχες των πολιτικών που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας έδειξαν ότι οι αλήτες του Σύριζα συναγωνίζονται σε πλούτη ακίνητα και καταθέσεις τους συναδέλφους τους της εθνοπροδοτικής Νέας Δημοκρατίας και του κλεφτοπασόκ. Έφτασε στο σημείο το άθλιο κράτος να πλουτίζει την βουλγάρα καθαρίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα. Σε αυτήν η κυβέρνηση του Κωστάκη Καραμανλή έκανε δώρο στην αριστερή Κούνεβα ένα ολοκαίνουργιο σπίτι στα Πετράλωνα και 300.000 ευρώ, ο ανθέλληνας Τσίπρας μετά από μάχη που έδωσε με το ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να την εντάξει στα ψηφοδέλτιά του, την έστειλε στην Ευρωβουλή για να τα παίρνει χοντρά και να υποστηρίζει τους λαθρομετανάστες και όχι τους Έλληνες. Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς και την υπόσχεση του υπαλλήλου του Σόρος Μουζάλα, να δίνει σε κάθε λαθραίο ισλαμιστή 400 ευρώ μηνιαίο βοήθημα, καταλαβαίνουμε ότι το έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού είναι διαρκές. Ακομπλεξάριστα και με μεγάλη τιμή οι Έλληνες πολίτες θα λένε μετά από όλα αυτά ότι ψηφίζουν την Χρυσή Αυγή, το μόνο κόμμα που νοιάζεται πραγματικά και μόνο για τους Έλληνες και όχι τους λαθρομετανάστες. Είμαι πολύ περήφανη που έστειλα στην Ευρωβουλή να με εκπροσωπήσουν ως Ελληνίδα, δύο Έλληνες στρατηγούς και τον πατέρα ενός Ήρωα που δολοφόνησε το ανθελληνικό παρακράτος. Αυτοί οι τρείς Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής κάνουν περήφανους τους Έλληνες και όχι οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ. Καλή Χρονιά στον Αρχηγό μας Ν. Μιχαλολιάκο τους Βουλευτές και σε όλους τους Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής.

Με Τιμή Γεωργία Π., Αθήνα

«Παραπολιτικά»: Περαιτέρω ενίσχυση της Χρυσής Αυγής – Θα έχει στο πλευρό της ακόμα και τους δεκαεξάρηδες!

Παρακολουθώντας τις ειδήσεις των καναλιών της διαπλοκής, σχετικά με τις αστειότητες  του φερόμενου ως πρωθυπουργού της Ελλάδος, και των άλλων  οικονομικών υπουργών και παραγόντων, για το πλαστικό χρήμα, αντιλαμβάνεσαι την παγίδα που στήνουν οι εξολοθρευτές των Ελλήνων. Πρόστιμα από δω, φόροι από εκεί, ενώ πλέον χρήμα δεν κυκλοφορεί στην αγορά. Πώς θα πληρωθούν όλα αυτά; Πώς προβλέπουν ότι θα έρθει ανάπτυξη το 2017; Από πού ρε θα έρθει ανάπτυξη; Μήπως θα έρθει ανάπτυξη του αριθμού των φόρων; των αυτοκτονιών, του κλεισίματος επιχειρήσεων, του αριθμού των λαθρομεταναστών, των απολύσεων; Πώς θα ζήσουν οι Έλληνες; Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Σ.Μ.

Οι Εθνικιστές τίμησαν τα θύματα της κόκκινης θηριωδίας στους Μολάους Λακωνίας

Στην κατάρρευση και στην χρεοκοπία οδηγείται το σύγχρονο ελληνικό κράτος που όλο και φορτώνει στις καμπουριασμένες πλάτες των Ελλήνων τις αδιέξοδες επιλογές του. Δημιουργεί ακόμη περισσότερους φτωχούς πολίτες από την επταετή οικονομική  μνημονιακή λαίλαπα για ένα παράνομο και επαχθές χρέος. Τον αναιμικό οικογενειακό προϋπολογισμό, τον κάνει όλο και πιο αδύναμο. Μαζικοποιεί την πείνα σε πολλές κατηγορίες πολιτών, με υψηλότατη ανεργία και με μαγαζάτορες της φτώχειας σε κάθε γωνία. Ας ελπίσουμε τη νέα χρονιά να ανατείλει η ελπίδα που έχει ένα μόνο όνομα για τους Έλληνες. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Δ.Σ.

Γέμισε με Ελληνόπουλα η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-31-dekembriou-2016#ixzz4UPMNTKjz

Exit mobile version