Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Πάτρα

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Πάτρα

Την Τετάρτη, παρά τις πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες, στα γεμάτα γραφεία της Τοπικής Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Συγκεκριμένα ο συναγωνιστής ιατρός Δ.Π. έκανε ένα κατατοπιστικό σεμινάριο “πρώτων βοηθειών”, χρήσιμο για την καθημερινή ζωή του κάθε ανθρώπου.

Αρχικά ο συναγωνιστής Δ.Π. αναφέρθηκε στους τρόπους παροχής πρώτων βοηθειών σε σοβαρά περιστατικά υγείας (έμφραγμα, εγκεφαλικό, ανακοπή κτλ. Κατόπιν κατέδειξε τις μεθόδους αντιμετώπισης τραυμάτων εξ αιτίας ατυχημάτων (αιμορραγία, κάταγμα, έγκαυμα κ.α.) ή κακόβουλων πράξεων. Τέλος δε παρουσίασε τον τρόπο επίδεσης τραυμάτων και αντιμετώπισης απλών τραυματισμών. Η συνοδευόμενη από προβολή πλήθους εικόνων ομιλία του συναγωνιστή ήταν για όλους τους παρευρισκόμενους μία πολύ χρήσιμη εμπειρία. Μετά το πέρας τις ομιλίας υπεβλήθησαν πολλές ερωτήσεις, στις οποίες ο συναγωνιστής ιατρός απάντησε με υποδειγματική σαφήνεια.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης έκανε έναν αναλυτικό σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Ιδιαιτέρως δε επισήμανε τις εντελώς ανεδαφικές “πληροφορίες” κάποιων ΜΜΕ περί δήθεν επικείμενης σύμπραξης της Χρυσής Αυγής με άλλα “πατριωτικά” κόμματα.

Ακολούθως ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος συντόνισε την προετοιμασία συμμετοχής της Τοπικής σε εκδηλώσεις του Κινήματος και ευχήθηκε σε όλους του συναγωνιστές καλή δύναμη για την συνέχιση του αγώνα σωτηρίας της Πατρίδας μας και κατά το νέον έτος. Η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση έληξε ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Στην εβδομαδιαία τακτική συνάντηση της Τ.Ο Πατρών ο Συναγωνιστής Διονύσιος Αλικαρνιώτης ανέγνωσε τις αποφάσεις του 2ου Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, καθώς επίσης και την διάψευση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος μας για τις φήμες ότι πρόκειται να συνεργαστούμε με οποιοδήποτε κόμμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-boreia-proastia4#ixzz4UPNpmI4S

Exit mobile version