Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενός νεοφιλέλευθερου… Κούλη μύριοι έπονται: Επικύψεις στην αριστερά από τον Τζιτζικώστα που χειροκρότησε τους «καλικάντζαρους» του ΚΚΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Ενός νεοφιλέλευθερου... Κούλη μύριοι έπονται: Επικύψεις στην αριστερά από τον Τζιτζικώστα που χειροκρότησε τους «καλικάντζαρους» του ΚΚΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Η γραφικότητα και το γελοίο του πράγματος, με τους υποστηρικτές του ΚΚ€ να ψάλλουν κάθε χρόνο τα δικά τους, «αγωνιστικά» κάλαντα, φαίνεται ότι δεν αγγίζει τους υποτιθέμενους σοβαρούς παράγοντες του πολιτικού φάσματος συνολικά. Κι αν αυτό δεν είναι από μόνο του ανησυχητικό, αναλογιστείτε πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο αυτών που σε κάθε δήλωση τους, εν αναμονή της κατάληψης της εξουσίας από την αντιπολίτευση, κατηγορούν την Αριστερά που με τις πολιτικές της έχει προκαλέσει τόσα δεινά στον τόπο «σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα», όπως άλλωστε επαναλαμβάνει με ύφος και ο πρόεδρος της, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μόνο που η μεταστροφή της ΝΔ προς το νεοφιλελεύθερο κέντρο της έχει αφήσει τόσες παθογένειες που η αναζήτηση νέας ταυτότητας την οδηγεί πέρα από σφάλματα, σε τραγελαφικές καταστάσεις που δεν μπορούν να ερμηνευτούν πάνω σε καμία λογική βάση. Τελευταίο κρούσμα «πολιτικού ρεαλισμού» (σουρεαλισμού καλύτερα) στο πλαίσιο της μεταστροφής της πατριδοκάπηλης ΝΔ στο νεοφιλελεύθερο κέντρο αποτελεί η είδηση της επίσκεψης των κουκουέδων στον άλλοτε διάδοχο της προεδρίας της ΝΔ και νυν περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, με σκοπό την είσπραξη οβολού μετά καλάντων.

Αποτέλεσμα; Ένα θλιβερό θέαμα με μερικούς νέους να απαγγέλλουν γελοίους στίχους και τον αριστεροφάγο με το γνωστό «άφθαρτο» προφίλ να στέκεται περιχαρής, γνωρίζοντας πως έχει κερδίσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν.

Εντύπωση, όμως, προκαλεί ότι ο Τζιτζικώστας ουδόλως φάνηκε να ενοχλείται στο άκουσμα φράσεων περί νέου μνημονίου ή για τον πρόεδρο του, που ειρωνικά αποκαλέστηκε «Κούλης», γεγονός που αποδεικνύει ότι η ΝΔ είναι διατεθειμένη να αναλάβει την εξουσία με οποιοδήποτε τίμημα. Δηλαδή να συγκυβερνήσει με αυτούς που σήμερα κατηγορεί, να συνεχίσει να παριστάνει την αντιμνημονιακή έχοντας ήδη στην πλάτη της 3 υπογεγραμμένα μνημόνια και να πορεύεται προς τη «δόξα» με αρχηγό της τον άνθρωπο που έφτασε στο σημείο να γίνεται αντικείμενο χλεύης από 15χρονους του ΚΚΕ.

Το χειροκρότημα και τα εύσημα του Τζιτζικώστα στους «καλικάντζαρους» του ΚΚΕ είναι η απόδειξη της κατάντιας της ΝΔ και η επιβεβαίωση των αυτονόητων.

Ματθαιόπουλος Αρτέμης, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

xamak.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enos-koulh-murioi-epontai-epikupseis-sthn-aristera-apo-ton-tzitzikwsta-pou#ixzz4UR0JHYOS

Exit mobile version