Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Είναι η μεγαλύτερή μου Τιμή που επικοινωνώ με έναν Ήρωα Αρχηγό. Δυστυχώς όμως αυτά που έχω να πω είναι δυσάρεστα, όχι για εσάς αλλά για όλους αυτούς τους ανθέλληνες που σας πάνε κόντρα. Όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που αγαπούν τους εχθρούς της Ελλάδος πιο πολύ και από τον εαυτό τους πρέπει να φύγουν και να πάνε να ζήσουν με αυτούς. Για να γίνει η Ελλάδα ξανά Ελληνικό Έθνος, πρέπει να γυρίσουν όλοι αυτοί οι Έλληνες που τους έδιωξαν οι εχθροί κυβερνήτες που κυβερνούσαν και λεηλατούσαν την Πατρίδα μας τα περασμένα χρόνια. Αυτό μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το πράξει και εύχομαι το 2017 να αναλάβει τις τύχες της Ελλάδας για να προκόψει το Έθνος!

Κ.Μ.

Ο Άνθρωπος της Ιδέας

Καμιά ελπίδα δεν πρόκειται να φέρουν οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες, γιατί κοιτάζουν μόνο τη τσέπη τους και τα άνομα συμφέροντα τους. Ευxή για την Ελλάδα μας το 2017 η Χρυσή Αυγή, με τη βοήθεια των Ελλήνων να πάρει την πατρίδα μας πίσω.

Δ.Σ.

Η αστυνομία της Μέρκελ απαγόρευσε τις πρωτοχρονιάτικες συγκεντρώσεις των Γερμανών εθνικιστών και πατριωτών

Άρχισε πάλι, προ ημερών, ο «πετροπόλεμος» μεταξύ των πολιτικών, για το ποιος θα σώσει την Ελλάδα, και το ποιος σκύβει περισσότερο και καλύτερα, στους γνωστούς τοκογλύφους, που διαφεντεύουν τις τύχες του λαού μας. Γνωστό παραμύθι των ακατέργαστων λίθων ή τούβλων αν προτιμάτε, της πολιτικής μας σκηνής. Αν είχαμε “πατριώτες” πολιτικούς, δεν θα έτρωγαν καθόλου, δεν θα είχαν παραλυμένες θεωρίες του «μαζί τα φάγαμε». Θα έφτιαχναν σχολεία και θα μάθαιναν στα παιδιά «τι θα ειπή πατρίδα, τι θα ειπή θρησκεία, τι θα ειπή φιλοτιμία, αρετή και τιμιότητα», όπως έλεγε ο Μακρυγιάννης. Και συμπληρώνω με αυτό που λέει μια Αραβική παροιμία: «Μη θαρρείς πως τ΄ αστέρια έσβησαν, επειδή συννέφιασε ο ουρανός». Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να ξαναφέρει το χαμόγελο στους Έλληνες και εύχομαι το 2017 να το πράξει.

Σ.Μ.

Φιλοτουρκική προπαγάνδα στην Θράκη από τοπικό στέλεχος του Σύριζα: Επιδιώκουν να αφελληνίσουν τα παιδιά των Ελλήνων πομάκων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-1-ianouariou-2017#ixzz4UUESg0id

Exit mobile version