Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τις δεύτερες πιο υψηλές αμοιβές σε ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουν οι «εθνοπατέρες» – Πρόκληση απέναντι στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό

Τις δεύτερες πιο υψηλές αμοιβές σε ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουν οι «εθνοπατέρες» - Πρόκληση απέναντι στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό

Έρευνα ιρλανδικής ιστοσελίδας έφερε στο φως άλλη μία πρόκληση των «εθνοπατέρων» της Βουλής που κουνάνε το δάκτυλο στον Ελληνικό Λαό και πολεμάνε τη Χρυσή Αυγή με λύσσα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα της ιρλανδικής ιστοσελίδας thejournal.ie, οι βουλευτές στην Ελλάδα βρίσκονται μέσα στους 15 πρώτους βουλευτές που λαμβάνουν τις πιο μεγάλες, κατ’ απόλυτο αριθμό, αμοιβές σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δείτε τον πίνακα:

Αυτό μπορεί να φαντάζει ως μία μικρή πρόκληση δεδομένου του ποσού που εισπράττουν οι βουλευτές. Όμως η κάρτα που δείχνει τις απολαβές σε σύγκριση με τον μέσο μισθό του πολίτη εκάστης χώρας, δείχνουν μια άλλη πτυχή, αφού εκεί η Ελλάδα βρίσκεται δεύτερη (!) μετά την Ιταλία του Ρέντσι.

Και βεβαίως αξίζει να σημειωθεί πως η ιρλανδική ιστοσελίδα δεν είναι πληροφορημένη καλώς για τις απολαβές των πολιτικάντηδων εν Ελλάδι.

Από τη μία δεν ενσωματώνει τις αμοιβές από επιτροπές και τέτοιες δραστηριότητες, ούτε περιπτώσεις όπως τ. βουλευτού της ΝΔ που τα «έπαιρνε» για να υποβάλλει στημένες ερωτήσεις και τελικά κρύφτηκε πίσω από την βουλευτική ασυλία του, προκειμένου να την σκαπουλάρει.

Επίσης τοποθετεί τις ετήσιες αμοιβές του μέσου Έλληνα περίπου στις 18 χιλιάδες τον χρόνο, ποσό που προφανώς δεν είναι σωστό, αφού πλέον εκατομμύρια Ελλήνων είτε είναι άνεργοι, είτε ζουν με φιλοδωρήματα και όχι μισθό.

Τον δρόμο σε κάθε περίπτωση τον δείχνει η Μάλτα, που ο μισθός των βουλευτών είναι συνδεδεμένος σχεδόν απολύτως από τον μέσο μισθό. Να ζήσουν οι πολιτικάντηδες με τα 400 – 500 ευρώ που παίρνει ο μέσος Έλληνας και να ξέρουν ότι η όποια περικοπή ψηφίζουν, θα μετράει πρώτα απ’ όλα για τους ίδιους.

Να δείτε τότε πόσο «ηρωικοί» θα είναι ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων και πώς θα ξεχαστεί η «αναγκαιότητα του μνημονίου», με την οποία μας πολιορκούν προπαγανδιστικά.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Λαγός: Κόψτε τις παχυλές χρηματοδοτήσεις στα κλεφτοκόμματα του “συνταγματικού τόξου”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tis-deuteres-pio-pachhles-amoibes-se-oloklhrh-thn-eurwph-lambanoun-oi-ethno#ixzz4UXxF6y5b

Exit mobile version