Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Χρόνια πολλά και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους Συναγωνιστές. Το 2016 που πέρασε μας έδειξε ότι η χρονιά που έρχεται είναι όντως η χρονιά των Εθνικιστών. Οι Λαοί παγκοσμίως αφυπνίζονται και το Brexit και η εκλογή Τραμπ ενάντια σε όλο το βρώμικο μιντιακό κατεστημένο απέδειξαν του λόγου του αληθές, Εδώ στην Ελλάδα η Εθνική ελπίδα έχει μόνο ένα όνομα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Καλή δύναμη Συναγωνιστές, η νίκη έρχεται!

Γ. Μ.

Ελληνικό το νέο έτος

Το 2017 δυστυχώς μπήκε με ένα νέο πολύνεκρο ισλαμιστικό τρομοκρατικό χτύπημα, αυτήν την φορά στην Τουρκία. Αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι πρέπει να θυσιαστούν πια στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο για να αντιληφθούν οι “αφέντες των λαών” επιτέλους ότι το Ισλάμ σκοτώνει! Αυτή είναι η ψυχοσύνθεση τους, αυτή είναι η ιερολογία τους, η οποία συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: “θάνατος στους γκιαούρηδες”. Ε, λοιπόν δεν θα τους το επιτρέψουμε! Κλείστε τα σύνορα, ασφαλίστε την Πατρίδα μας από τον ισλαμιστικό κίνδυνο. Χρυσή Αυγή για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Κ. Π.

Από παντού έρχονται λαθρομετανάστες για να ζήσουν στον «παράδεισο» του Τσίπρα και του Μητσοτάκη – Ακόμα και από την Τζαμάικα!

Εύχομαι αυτό το έτος να πετύχετε σε όλους τους στόχους σας συναγωνιστές. Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία μας ελπίδα. Άνεργος για ακόμη μια χρονιά. Ζήτημα αν έκανα 10-20 μεροκάματα το 2016, δεν περιμένω τίποτα καλύτερο το 2017. Είμαι στην κατηγορία των καταραμένων ελεύθερων επαγγελματιών με μπλοκάκι και στην ουσία φυτοζωούμε με χαρτζηλίκια. Δεν εγκαταλείπω όμως την Πατρίδα μας. Θα παραμείνω εδώ και πιστεύω ότι πολύ σύντομα η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει τις τύχες της χώρας και θα έρθει η πολυπόθητη ανάκαμψη, η κάθαρση και κυρίως η εθνική υπερηφάνεια και το χαμόγελο στα χείλη όλων των Ελλήνων.

Χ. Ρ.

Σε πλήρη αποσύνθεση η τουρκία: Πολύνεκρο ισλαμιστικό τρομοκρατικό χτύπημα στην Πόλη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-2-ianouariou-2017#ixzz4UbUIha5l

Exit mobile version