Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με ψευδείς καταγγελίες οι “δασκαλεμένοι” λαθρομετανάστες προσπαθούν να κερδίσουν το εισιτήριο για την Ευρώπη

Με ψευδείς καταγγελίες οι “δασκαλεμένοι” λαθρομετανάστες προσπαθούν να κερδίσουν το εισιτήριο για την Ευρώπη

Από το πρωί οι αριστεράντζες και οι «αλληλέγγυοι» φρόντιζαν να διακινούν μία είδηση που «έσπαγε» την μονοτονία του βιασμού Ελληνίδων ή αλληλέγγυων από τους λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ψεύτικη είδηση μία λαθρομετανάστρια βιάστηκε από δράστες που επέβαιναν σε μηχανή, υπονοώντας ότι οι δράστες ήταν Έλληνες.

Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι το σύνολο των «αλληλέγγυων» υποδέχτηκε την είδηση με πανηγυρισμούς. Γνωρίζαμε και από πριν ότι είναι ανάλγητοι που χαίρονται εμπρός σε ό,τι μπορούν να χρησιμοποιήσουν προπαγανδιστικά.

Τελικώς, όμως οι «αλληλέγγυοι» έμειναν με τη χαρά, αφού οι δυο Αφγανοί μεταφέρθηκαν χθες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου σήμερα ανακρινόμενοι ομολόγησαν ότι τίποτα από τα όσα κατήγγειλαν δεν ήταν αλήθεια!

Είχαν κάνει την καταγγελία προκειμένου να καταφέρουν να φύγουν από το νησί προς την Αθήνα και στη συνέχεια να διαφύγουν στην Ευρώπη.

Και εδώ πέρα ανακύπτουν ζητήματα:

α) Αν είχε προλάβει να υπάρξει το κατάλληλο δασκάλεμα από τους «νομικούς αλληλέγγυους», οι λαθρομετανάστες θα είχαν κάνει ψευδή καταγγελία ρατσιστικής επιθέσεως, κερδίζοντας «δώρο» και επ’ άπειρον διαμονή στην Ελλάδα.

β) Αν οι αστυνομικοί είχαν αφεθεί να τους κάνουν «πλύση εγκεφάλου» οι αρμόδιες αντιρατσιστικές υπηρεσίες που σύστησε η ΝΔ και επάνδρωσε ο Σύριζα, ακόμα και να γνώριζαν την αλήθεια δεν θα το έλεγαν, όπως κάνουν οι οργανισμοί των «αλληλέγγυων» ανά την Ευρώπη, κουκουλώνοντας τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών.

Ποιος, αλήθεια, μας βεβαιώνει για το πόσες ψευδείς ειδήσεις όπως η συγκεκριμένη έχουν διακινηθεί από τα αργυρώνητα μέσα προκειμένου να καμφθεί η αντίσταση της ελληνικής κοινής γνώμης;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-pseudeis-kataggelies-oi-lathrometanastes-prospathoun-na-kerdisoun-to-eis#ixzz4UcQGJ8b7

Exit mobile version