Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ακούμε τις τελευταίες ημέρες βράδυ – πρωί στα κανάλια της… σοβαρής και έγκυρης ενημέρωσης για τον απατεώνα λαοπλάνο που θα σώσει την Ελλάδα με τα 600 δισ. ευρώ που διαθέτει, αφού έχει τα συγκεκριμένα ομόλογα και πούλησε στον Ομπάμα διαστημική τεχνολογία!!! Και κάποιοι πέφτουν από τα σύννεφα που υπάρχουν δυστυχώς τόσο αφελείς άνθρωποι που τον πιστεύουν και πληρώνουν μάλιστα 60 ευρώ για τα δικόγραφα στην ΜΚΟ του, για να ξεχρεώσουν την εφορία. Εδώ υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ψηφίζουν Πασόκ, ΝΔ και κάθε λογής ανθέλληνες και κλέφτες, δεν θα βρεθούν δυστυχείς να πιστέψουν έναν επαγγελματία απατεώνα; Αν και για να λέμε την αλήθεια, φταίει το κράτος, οι αρχές ή η Δικαιοσύνη όταν κάποιος θέλει να πιστεύει απατεώνες; Έλληνες επιτέλους ξυπνήστε και αγωνιστείτε!

Κ. Β. 

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ρόπαλα και μαχαίρια μεταξύ πακιστανών στην Κρήτη – Ένας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Σε λίγες ημέρες κλείνουν 21 χρόνια από την νύχτα εκείνη που οι μογγόλοι ανέβηκαν στα Ιμια και οι προδότες Σημίτης και Πάγκαλος διέταξαν τους Έλληνες ΟΥΚάδες να υποστείλουν την σημαία, να πουν ότι την “πήρε” ο αέρας και να φύγουν απ΄ τις βραχονησίδες. Και δεν έγινε τίποτα! Κάποιοι τους ξαναψήφισαν ώστε να μη χαθεί η μεγάλη “ευκαιρία” της νομισματικής ένωσης, αυτήν που τώρα την πληρώνουμε με αίμα. Μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής συνειδητά από την μαύρη εκείνη νύχτα τιμούν τους ηρωικούς πεσόντες συστηματικά μέχρι και σήμερα. Ας δούμε χωρίς παρωπίδες ποιος θέλει το καλό της Ελλάδας, ώστε να του δώσουμε την ευκαιρία με σκοπό να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Σ.Μ.

Σύριζα και Ανέλ ξηλώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά – Με νέες επιβαρύνσεις έρχεται το 2017

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καθημερινά μιλά για διαρκή λιτότητα, εκφράζοντας έτσι το πολιτικό κατεστημένο, το οποίο αποφάσισε διαρκή λιτότητα για την πλειοψηφία των Ελλήνων και προκλητικό πλουτισμό και καλοπέραση για τις κυρίαρχες πολιτικές ελίτ. Και αντί για παροχές, μοιράζουν φτώχεια. Κάθε μέρα που περνάει, επιβεβαιώνει την δέσμευση της κυβέρνησης Τσίπρα για εξοντωτικές μνημονιακές πολιτικές. Με την παραδοχή ότι συμφώνησαν για πλεονάσματα και μετά το 2018, είναι σίγουρο ότι το 4ο μνημόνιο είναι προ των πυλών. Μοναδικό τους μέλημα είναι πώς θα το ονομάσουν, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι η ένδεια και η περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί η πατρίδα από τις αδιέξοδες αυτές πολιτικές είναι η Χρυσή Αυγή που στο πρόγραμμα της έχει οριστική ρήξη με τους τοκογλύφους, ώστε να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Σ.Δ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-6-ianouariou-2017#ixzz4Uxs5bVp8

Exit mobile version