Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θα έρθουμε μια Νύχτα…

Θα έρθουμε μια Νύχτα...

Εάν για τον Όττο φον Μπίσμαρκ αρκούσαν τρεις καθηγητές για να χαθεί η Πατρίδα, τότε στην Ελλάδα της μεταπολιτευτικής κυριαρχίας των καθηγητάδων του τίποτα είναι απολύτως φυσιολογική η ανεξέλεγκτη πορεία προς την καταστροφή, με την γενιά του Πολυτεχνείου να φέρει ακέραια την ευθύνη αυτής.

Η αλαζονεία αυτής της γενιάς των αθλίων, αποτυπώνεται σε μια μακρά διάρκεια περισσοτέρων των σαράντα ετών. Σαράντα έτη μέσα στα οποία η γενιά αυτή πλούτιζε με κάθε τρόπο, αφήνοντας στο Λαό μας την ψευδαίσθηση πως και εκείνος πλουτίζει μαζί της. Η φούσκα της υλικής ευδαιμονίας ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να σπάσει. Και έσπασε με πάταγο, κάνοντας μεγάλο μέρος των συμπατριωτών μας να αναρωτιέται τι έφταιξε. Κι όσο ο Λαός αναρωτιέται, η γενιά των λαφυραγωγών ασφαλίζει σε τράπεζες του εξωτερικού τα βουτηγμένα στο αίμα πλούτη της, ενώ ταυτόχρονα αναζητεί τρόπους να διασώσει τα προκλητικά της προνόμια, την κατάπτυστη ασυλία της και προπαντός την εξουσία της.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, προείχε η αναζήτηση ενός αποδιοπομπαίου τράγου ή ενός έτερου θύματος, το οποίο και θα συγκέντρωνε το σύνολο των πυρών της γενιάς των ψευδοαντιστασιακών, ούτως ώστε να αποπροσανατολιστεί ο Λαός στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τους υπεύθυνους των δεινών του. Η εκρηκτική και ραγδαία άνοδος της επιρροής του Εθνικισμού στο Λαό, η κοινωνική δράση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και δη η γλώσσα της αλήθειας που για πρώτη φορά ακούστηκε εντός της βουλής, σήμανε το καμπανάκι του κινδύνου στο Καθεστώς των διεφθαρμένων.

Η γενιά του Πολυτεχνείου, η οποία παρεμπιπτόντως ουδέποτε κέρδισε το σεβασμό του Λαού μας αλλά τον απαίτησε δια της εξουσιαστικής της βίας, συσπείρωσε όλα τα τάχα δημοκρατικά κόμματα κατά του κοινού εχθρού και απέμεινε μονάχα η επικοινωνιακή διαχείριση της επίθεσής της στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, επικοινωνιακή διαχείριση την οποία ανέλαβαν τα χρεοκοπημένα μέσα ενημέρωσης. Κάπου εκεί, ξεκίνησε η καλλιέργεια της προπαγάνδας η οποία συνοψίζεται στο γνωστό πια: «η Χρυσή Αυγή απειλεί την δημοκρατία μας».

Η πραγματικότητα η οποία γίνεται ολοένα και περισσότερο αποδεκτή πλέον από Λαό μας, είναι ότι καμία δημοκρατία δεν κινδύνεψε από τη Χρυσή Αυγή, αλλά μάλλον εκείνοι που έχουν καταλύσει την δημοκρατία στην Ελλάδα κινδύνευαν και εξακολουθούν να κινδυνεύουν από τη Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε την συνέχεια στο antepithesi.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tha-erthoume-mia-nuchta#ixzz4UyjB6cTJ

Exit mobile version