Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Ακόμη ένα περιστατικό που δείχνει πως αντιλαμβάνονται την έννοια της φιλοξενίας οι «κακόμοιροι από τον πόλεμο πρόσφυγες», έγινε στη Χίο όταν δύο άτομα κατέβασαν και πιθανότατα κατέστρεψαν τη ελληνική σημαία που ήταν αναρτημένη σε ιδιωτική επιχείρηση. Με αυτό τρόπο δείχνουν τα αισθήματα τους για τους Έλληνες και τι σκοπούς έχουν… Και οι κυβερνώντες θέλουν να τους ενσωματώσουν στην κοινωνία μας (αν είναι ποτέ δυνατόν ), όταν έρθει η ώρα. Σίγουρα για τη πλειοψηφία των Ελλήνων, το σύμβολο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και υπό την σκέπη του έχουν σκοτωθεί τόσοι άνθρωποι και έχει χυθεί τόσο αίμα και φθάσαμε σε αυτό το σημείο». Το ότι ένας άπατρις σε κυβερνητική θέση δήλωσε ότι: «Η σημαία που αγοράζουμε ως ιδιώτες δεν μπορεί να θεωρείται εθνικό σύμβολο», καμιά σημασία δεν έχει μιας και οι προστατευόμενοι του έχουν προβεί πολλές φορές στο κάψιμο της σημαίας. Υπάρχει μια άλλη  Ελλάδα από αυτό που παρουσιάζεται όμως. Η Ελλάδα του καθήκοντος και της τιμής που τιμά την ιστορία της και που θα δώσει την δύναμη στην Χρυσή Αυγή για την αποκατάσταση της δυσαρμονίας την οποία επιβάλλουν.

Ρ. Θ.

Λαθρομετανάστες στην Σουηδία μετέτρεψαν την Πρωτοχρονιά σε πεδίο μάχης – Φώναζαν «τζιχάντ» και κατέστρεφαν αυτοκίνητα! ΒΙΝΤΕΟ

Με καταρρακωμένη ιδεολογία και αξιοπιστία οι “έντιμοι” της βουλής έβγαζαν τραπεζικές καταθέσεις εκατομμυρίων σε ξένες τράπεζες. Από την άλλη καλούσαν τους Έλληνες να πάνε όλα τους τα λεφτά στα τραπεζικά γκισέ. Κατά σύμπτωση όλοι τους ήταν βουλευτές που ψήφισαν τα μνημόνια. Ενώ στην πραγματικότητα, κοίταζαν το ατομικό τους συμφέρον και έριχναν την Ελλάδα  σε βαριά κατάθλιψη και στο αέναο χρέος. Χωρίς αναστολές ηθικές αξιακές ιδεολογικές, έβγαζαν τα χρήματά τους έξω. Όλο όμως και περισσότεροι Έλληνες, βλέπουν την πραγματικότητα που βιώνουν και αρχίζουν να στηρίζουν έμπρακτα τη μόνη δύναμη που νοιάζεται γι’ αυτούς. Τη Χρυσή Αυγή που θα ξαναπάρει την πατρίδα μας πίσω στέλνοντας στα αζήτητα της ιστορίας τους ολετήρες.

Δ.Σ.

Ωου Τέρενς «Happy Χάνουκα», αλλά μην το μάθουν τα κορόιδα οι ψηφοφόροι μου…

Σ΄ αυτή την χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, παρακολουθούμε οι περισσότεροι σιωπηρά να καταλύεται κάθε έννοια αυτής και να εφαρμόζεται ένα νέο είδος δημοκρατίας των ολίγων και των δυνατών, η οποία υποβοηθείται πάντα από τα σαθρά πιστεύω της αριστεράς και από τους συνοδοιπόρους της δεξιάς με τα σημερινά τραγικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς του δημόσιου βίου. Δείτε λοιπόν πού έχουμε φτάσει. Η λύση είναι μονόδρομος και είναι μόνο η Χρυσή Αυγή. Εθνική Κυβέρνηση με Κυβερνήτη τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο! Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Κωνσταντίνος Α.

ΕΛΑΜ: Βροντερό ΟΧΙ από τον Λαό στο ξεπούλημα της Κύπρου – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-7-ianouariou-2017#ixzz4V3bVkLVt

Exit mobile version