Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Μεσολόγγι, Πύργος, Κομοτηνή

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής από την Τ.Ο. Ι.Π. Μεσολογγίου, συνοδεία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και του γραμματέα της Τοπικής Διονυσίου Βαλτογιάννη, παραβρέθηκε στα φανάρια που οδηγούν στο κέντρο της πόλης όπου επί δίωρο μοίρασαν φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η ένθερμη ανταπόκριση των απλών Ελλήνων είναι ενδεικτική της ανόδου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή και παράλληλα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον Τίμιο Αγώνα μας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Πολιτική ενημέρωση πραγματοποίησε ο γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου προς τα μέλη μας, στην πρώτη συγκέντρωσή μας για το 2017. Ο Συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος αναφέρθηκε στην άνοδο που σημειώνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και στην ανάγκη αυξημένης επαγρύπνησης από τα μέλης μας ώστε να αποφύγουμε τις παγίδες που θα προσπαθήσει να στήσει το καθεστώς για να ανακόψει την πορεία μας προς την Νίκη. Ευχόμαστε σε όλους τους Συναγωνιστές, ένα Αγωνιστικό και Εθνικιστικό 2017, με Υγεία και Ευτυχία.

Τις άγιες ημέρες των εορτών συναγωνιστές και συναγωνίστριες της Τ.Ο. Κομοτηνής συνοδεία του γραμματέα Αλατζά Ελευθέριου παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας. Η Χρυσή Αυγή υπενθυμίζει σε όλους ότι κανείς συμπολίτης μας δεν είναι μόνος του και θα στηρίζει πάντα όσους έχουν πληγεί από την αδιαφορία της ανθελληνικής κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn603#ixzz4V3cbIa1I

Exit mobile version