Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγχώνεται η Μέρκελ από την φιλορωσική εξωτερική πολιτική που θα ακολουθήσει o Τραμπ

Όλα του γάμου δύσκολα… Λιγότερο από δυο βδομάδες απομένουν για την επίσημη ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και οι… τρικλοποδιές δίνουν και παίρνουν!

Όχι τόσο στα θέματα εσωτερικής πολιτικής, όσο σ’ αυτά της εξωτερικής. Έτσι, μετά τα παιχνίδια της CIA, με τους Ρώσσους που δήθεν επηρέασαν το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, σήκωσε κεφάλι και η τρισάθλια πρώην κομσομόλα, φράου Μέρκελ, που βρίσκει… ακαταλαβίστικη την εξωτερική πολιτική που προτίθεται να ακολουθήσει ο νέος πρόεδρος.

Έτσι, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Μάρτιν Σέφερ, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών (το οποίο χρηματοδοτεί τον «Ιό» φον Δημητράκη, για να εκδίδει βιβλία κατά της Χρυσής Αυγής…), δήλωσε ότι:   «Τελικά η υπόθεση παραμένει ότι δεν υπάρχει σαφής, συνεπής και εμπεριστατωμένη εικόνα του είδους της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφαλείας που θέλει να επιδιώξει στον κόσμο η νέα κυβέρνηση Τραμπ».

Πού είναι το πρόβλημα; Στην πολιτική προσέγγισης με την Ρωσσία που έχει σκοπό να ακολουθήσει ο Τραμπ. Αυτό τους καίει όλους! Αλλά, θα φάνε τα μούτρα τους!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agchwnetai-h-merkel-apo-thn-filorwsikh-ejwterikh-politikh-pou-tha-akolouthh#ixzz4V78P2t1I

Exit mobile version