Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ένας βασικός πυλώνας της καθημερινότητας, πολύ σημαντικός για την ύπαρξη των Ελλήνων, που χτυπήθηκε απόλυτα από τα μνημόνια είναι η Υγεία. Οι καταστροφικές περικοπές που αποφάσισαν η διεθνής τοκογλυφία και εφάρμοσαν άνευ δισταγμού τα εδώ ενεργούμενα της έφεραν μια κατάσταση η οποία στη καλύτερη των περιπτώσεων είναι τραγική. Έτσι, όπως αποκάλυψαν ξένα μέσα ενημερώσεως ασθενείς οι οποίοι θα είχαν μεγάλα ποσοστά επιβίωσης, τελικά πεθαίνουν. Έλλειψη ιατρικού και νοσοκομειακού προσωπικού, έλλειψη υλικών και αναλωσίμων φανερώνει μια κατάσταση σε αποσύνθεση. Τη δυσχερή αυτή ατμόσφαιρά έρχεται να συμπληρώσει η επιβάρυνση του συστήματος υγείας από τους λαθρομετανάστες και μάλιστα δωρεάν σε σχέση με το γηγενή πληθυσμό, μιας και οι ιδεοληψίες των αριστερών και δεξιών κυβερνώντων αποφάσισε πως πρέπει να αντικατασταθεί το ελληνικό έθνος από εισαγόμενους.  Η λύση είναι μόνο η Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, ώστε να υπάρχουν Έλληνες και στο μέλλον.

Λ.Π.

Γραφείο Τύπου του Σόρος ο ΔΟΛ: Ολοσέλιδη καταχώρηση στα «Νέα» για συστράτευση όλων των λαμογιών της παγκοσμιοποίησης

Σε αυτή εδώ την χώρα είναι απορίας άξιο που τα πλουτοκρατικά λαμόγια μέσα από τα πλούτη τους αποφασίζουν τα μνημόνια για τον λαό χωρίς τον λαό. Είναι αδιανόητο ένα ολόκληρο έθνος να παρακολουθεί την καταστροφή του και να μην προσπαθεί να αντισταθεί στον αφανισμό του. Καθήκον όλων των Ελλήνων είναι συνταχθούν δίπλα στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών τη Χρυσή Αυγή για τον υπέρ πάντων Αγώνα που δεν είναι άλλος από το να πάρουμε πάλι την Πατρίδα μας πίσω.

Χ.Τ.

Οργανωμένη τουρκική εκστρατεία στα κοινωνικά δίκτυα λίγες μέρες πριν την σύνοδο της Γενεύης – Καλό κλίμα βλέπουν οι πολιτικάντηδες της Κύπρου

Η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ καμαρώνει για τα ματωμένα πλεονάσματα του προϋπολογισμού της. Δεν πληρώνει όμως τις οφειλές του δημοσίου στους δικαιούχους φορείς και ιδιώτες. Τις αφήνει εκκρεμείς. Δεν τις εξοφλεί. Συνεχίζει δε να δημιουργεί και πολλές καινούργιες ληξιπρόθεσμες οφειλές. Με τον τρόπο αυτό στερεί έτσι πολύτιμη ρευστότητα από την οικονομία, συντηρώντας έτσι συνειδητά μια αδιέξοδη πορεία. Έτσι επιβεβαιώνει περίτρανα την ανικανότητά της στην ελληνική κοινωνία. Δείχνει όμως τον τρόπο αντίστασης σε κάθε Έλληνα που υποφέρει και δεν είναι άλλος από τη στήριξη του αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή για να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Σ.Μ.

Τζαμί στο Πολυτεχνείο! Οι παρακρατικοί έδωσαν “άσυλο” στους τζιχαντιστές της Αθήνας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-8-ianouariou-2017#ixzz4V7iYNRjl

Exit mobile version