Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όχι στις ελβετικές, στις αυστριακές Άλπεις τσακίστηκε ο… λαοπατέρας Καμμένος!

Όχι στις ελβετικές, στις αυστριακές Άλπεις τσακίστηκε ο... λαοπατέρας Καμμένος!

Τελικά, κοντά αλλά όχι μέσα έπεσε ο… κουτσομπόλης «Βηματοδότης», που έγραψε ότι ο… λαοπατέρας υπουργοπάνος τσακίστηκε στην Ελβετία. Στην πραγματικότητα πήγε πάρα δίπλα στην Αυστρία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα «Παραπολιτικά» -που το’ ψαξαν καλύτερα το θέμα- ο ποβεριστής υπουργοπάνος προτίμησε το… σεμνό και… ταπεινό Nassfeld, στις Αυστριακές Άλπεις και το –πεντάστερο ασφαλώς- «Sonnenalpe Ηotel», για να πνίξει τον… πόνο του για τα Μνημόνια και την γερμανική κατοχή. Άλλωστε, δεν πλήρωσε και πολλά, καθώς εκεί οι τιμές ξεκινάνε από ένα πεντακοσαρικάκι τη βραδιά. Τζάμπα πράμα! Όσο καίει ένα ελικόπτερο το μισό λεπτό!

Και κάτι άλλο, που δεν το γράφουν τα φερέφωνα της διαπλοκής… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο υπουργοπάνος δεν πήγε καθόλου τυχαία στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Ξυπνάτε κορόιδα που σας… ψεκάζουν, ο δικός μας ήταν σε… μυστική αποστολή! Είχε πάρει βεβαίως και τη γυναίκα του και τα παιδιά του, αλλά όχι για να κάνουν dolce vita. Τους πήρε για… ξεκάρφωμα.

Διαβάστε τη λεπτομέρεια που σας κρύβουν – ακόμα και το Olympia.gr (κι εσύ ω τέκνον, Βρούτε;) Οι μυστικές μας υπηρεσίες, τον είχαν ενημερώσει ότι στο ίδιο ξενοδοχείο θα κατέλυε και ο χερ Σόιμπλε κι ο υπουργοπάνος μας δεν το σκέφτηκε καθόλου: «θα πάω μωρέ εκεί στο άντρο της πλουτοκρατίας, κι όπου τον δω θα τον… χαστουκίσω, για να πάρω εκδίκηση για όσα κάνει στον ελληνικό λαό», φέρεται πως είπε σε συνεργάτη του.

Αυτή είναι η αλήθεια κι αφήστε συκοφάντες τα περί χλιδής, σκι και τα τοιαύτα!

Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ochi-stis-elbetikes-stis-austriakes-alpeis-tsakisthke-o-laopateras-kammenos#ixzz4VBYnwvYD

Exit mobile version