Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην “Δημοκρατία” επί Σύριζα – Ανέλ οι βουλευτές πρέπει να ενημερώνονται για τα νομοσχέδια από τα σχόλια στο διαδίκτυο!

Στην “Δημοκρατία” επί Σύριζα - Ανέλ οι βουλευτές πρέπει να ενημερώνονται για τα νομοσχέδια από τα σχόλια στο διαδίκτυο!

Ο νόμος για την επιβολή του «πλαστικού» χρήματος ήρθε ένα απόγευμα στις υπηρεσίες της βουλής και την επομένη συζητήθηκε στην αρμόδια επιτροπή. Κανείς από τους βουλευτές δεν ενημερώθηκε, κανείς εκπρόσωπος φορέα δεν κλήθηκε για να εκθέσει τις απόψεις του.

Στις διαμαρτυρίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για την προχειρότητα των διαδικασιών για ένα νομοσχέδιο που κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πόσες και ποιες επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν, δυο βουλευτές κι ένας Υπουργός του κυβερνώντος κόμματος απάντησαν με ήρεμο και σοβαρό ύφος με την μεγαλύτερη γελοιότητα που θα μπορούσαν να ξεστομίσουν.

Είπαν λοιπόν, ότι το προσχέδιο νόμου είχε αναρτηθεί προ τετραμήνου στην ιστοσελίδα της Διαύγειας, όπου και θα μπορούσαν οι ενδιαφερόμενοι, βουλευτές, δημοσιογράφοι, φορείς, πολίτες κλπ να αντλήσουν πληροφορίες για το νομοσχέδιο και να βγάλουν συμπεράσματα από τα σχόλια των αναγνωστών!

Με λίγα λόγια δηλαδή, μια ανάρτηση στο διαδίκτυο και τα σχόλια των έμμισθων σχολιαστών μπορούν να αντικαταστήσουν τη λειτουργία της βουλής. Μετά κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ως πολέμιους της δημοκρατίας, ως τα τέρατα που θέλουν να την γκρεμίσουν συθέμελα. Τι να γκρεμίσουν ακριβώς; Η δημοκρατία και οι θεσμοί της παραπέμπουν σε εικόνες βιβλικής καταστροφής. Πέτρα πάνω στην πέτρα δεν άφησαν οι βέβηλοι!

Δεν απέχει πολύ λοιπόν η μέρα που θα ακούσουμε κάποιον πολιτικό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μας λέει ότι δεν είναι ανάγκη να εγκρίνονται τα νομοσχέδια από επιτροπές στην βουλή και από ολομέλειες με ονομαστικές ψηφοφορίες.

Μπορεί κάλλιστα ο κάθε Υπουργός να κάνει μια ανακοίνωση στα κοινωνικά δίκτυα, να περιγράφει τον νόμο και ανάλογα με τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων να το ολοκληρώνει! Απορώ γιατί δεν έχει κάνει μέχρι τώρα η βουλή επίσημους λογαριασμούς βουλευτών στο facebook ώστε να μπορεί με 150 likes να περνάει τα νομοσχέδια! Να το κλείσουμε δηλαδή το «μαγαζί» για να μη πληρώνουμε άδικα φως, νερό και τηλέφωνο!

Εγκάθετος

www.xamak.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-epi-suriza-anel-oi-bouleutes-na-enhmerwnontai-gia-ta-nomoschedia#ixzz4VD1rVjDm

Exit mobile version