Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συριζαίος ευρωβουλευτής αποδομεί το “success story” του Τσίπρα, αλλά παραμένει κολλημένος στην καρέκλα

Χρυσόγονος: Δεν μετανιώνω γι’ αυτά που είπα για τον Τσίπρα, με νοιάζουν τα παιδάκια που κρυώνουν!

Δεν μετανιώνω για την δήλωσή μου πως ο πρωθυπουργός συμβουλεύεται τους Καρανίκα – Νοτοπούλου για τα ευρωπαϊκά θέματα, τόνισε το πρωί της Κυριακής ο ευρωβουλευτής του Σύριζα Κώστας Χρυσόγονος.

“Δεν έχω αγωνία για τον εαυτό μου, από το Πανεπιστήμιο ξεκίνησα και εκεί θα γυρίσω”, είπε ο Χρυσόγονος, μιλώντας στην εκπομπή του Σκάι «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και πρόσθεσε πως έχει «αγωνία για τον λαό, που δεν έχει χρήματα να ζεσταθεί, για τους νέους που φεύγουν… πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση που οδηγεί στην αποψίλωση της χώρας από τον γηγενή πληθυσμό της και στην χρεωκοπία, σε βάθος δεκαετιών».

Δεν υπήρξε παράπονο αλλά απλώς παράθεση των γεγονότων, τόνισε ο ευρωβουλευτής του Σύριζα… Αδίκως δημιουργήθηκε τόσος θόρυβος για την δήλωσή μου, εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν, ούτε ζήτησα τίποτα, ούτε εξέφρασα κάποιο παράπονο, είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως «είναι γνωστό το πότε έγινε η τελευταία συνάντηση των ευρωβουλευτών και το ότι ο κύριος Καρανίκας είναι σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού».

Εκλέχθηκα με τον Σύριζα και είμαι ευρωβουλευτής του Σύριζα, που σημαίνει πως έχω την υποχρέωση να ψηφίζω με βάση την κομματική γραμμή στις ψηφοφορίες στο ευρωκοινοβούλιο αλλά όχι να μην μιλάω, τόνισε και όσον αφορά στο ενδεχόμενο παραίτησης, επισήμανε: «Εάν ερχόμουν σε συνειδησιακή αντίθεση εκεί θα παραιτούμουν βεβαίως, από εκεί και πέρα ο Σύριζα έχει καταστατικό που λέει ότι τα μέλη έχουν την υποχρέωση να δηλώνουν την άποψή τους προς τα έξω, ακόμα και αν διαφωνούν».

Τα παιδάκια κρυώνουν, οι νέοι φεύγουν, οι Έλληνες χρεοκοπούν και όλα αυτά από τις μνημονιακές πολιτικές που ακολουθεί ο Τσίπρας και η συμμορία του Σύριζα, όμως η καρέκλα παραμένει καρέκλα και το πρόβατο μέσα στο μαντρί… εσωτερική αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς λοιπόν! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/surizaios-eurwbouleuths-apodomei-to-succes-story-tou-tsipra-alla-den…-par#ixzz4VD2zhKTM

Exit mobile version