Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα  9 Ιανουαρίου 2017

Όλοι μαζί οι προδότες στο ξεπούλημα της Κύπρου πλην Χρυσής Αυγής! Αύριο ο “δημοκράτης” πρωθυπουργός θα συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς και τα βοθροκάναλα συνεχίζουν να μην αναφέρουν το όνομα του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Μιχαλολιάκου. Ο Τσίπρας αποκλείει παράνομα και αντισυνταγματικά τον Αρχηγό μας από τις συζητήσεις για την Κύπρο και οι… δημοκράτες ούτε λέξη. Προφανώς πάνε για ξεπούλημα και θέλουν τους Εθνικιστές να μην… μπλέκονται στα πόδια τους, αλλά δεν θα τους περάσει. Δεν έχουν το δικαίωμα να αγνοούν πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες. ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ! Δεν θα τους περάσει!

Τ. Π.

Όχι στις ελβετικές, στις αυστριακές Άλπεις τσακίστηκε ο… λαοπατέρας Καμμένος!

Είναι γνωστό ότι το «σύστημα» κυβερνά τα ελληνικά πράγματα. Και πρέπει να είναι γνωστό σε όλους ότι το «σύστημα» ουδέποτε έκανε κάτι καλό για την Ελλάδα. Φαίνεται ότι επηρέασε και την πνευματική ελίτ της Ελλάδος, που …εξέλεξε ως πρόεδρό της τον Λουκά Παπαδήμο. Έτσι λοιπόν, η Ακαδημία Αθηνών θα έχει ως πρόεδρό της τον Λουκά Παπαδήμο, έναν τραπεζίτη, έναν στυγνό τεχνοκράτη που κατέχει την… τέχνη πώς να κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Που, κατά την διάρκεια της δοτής πρωθυπουργίας του, έβαλε και αυτός το χεράκι του, ώστε να φτωχύνει περισσότερο τους Έλληνες, ανακοινώνοντας τις εντολές της διεθνούς τοκογλυφίας προς τον ελληνικό λαό στα αγγλικά. Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από την ενίσχυση των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Σ.Μ.

ΕΛΑΜ: Όλοι μαζί, μια… χαρούμενη παρέα στην Γενεύη υποβαθμίζουν το Κυπριακό κράτος σε κοινότητα

Η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας μοιράζει οδηγούς τσέπης, μιλώντας για την αντιμετώπιση του πολέμου των πόλεων στοχοποιώντας ακροδεξιούς. Μιλάει για εξτρεμιστικές-τρομοκρατικές οργανώσεις χωρίς να παραθέτει ένα σύμβολο ισλαμιστικό, που έχουν γεμίσει τους τοίχους και τον κάθε κάδο στην Αθήνα, χωρίς επίσης να παραθέτει ένα σύμβολο της ακροαριστεράς. Μάλλον οι δημοσκοπήσεις χτύπησαν κόκκινο για το σύστημα της διαφθοράς με τη  άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν να την συκοφαντήσουν, ώστε τα ενεργούμενα της διεθνούς τοκογλυφίας να συνεχίσουν να καταστρέφουν ανενόχλητοι το έθνος.

Γ.Π.

Στην “Δημοκρατία” επί Σύριζα – Ανέλ οι βουλευτές πρέπει να ενημερώνονται για τα νομοσχέδια από τα σχόλια στο διαδίκτυο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-9-ianouariou-2017#ixzz4VDT90NIw

Exit mobile version