Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση βουλευτών-μελών μέσα στα πλαίσια της επιτροπής των Κοινοβουλευτικών ομάδων φιλίας της Βουλής των Ελλήνων με τα κοινοβούλια των χωρών της αλλοδαπής υπό την αιγίδα του ΥΠΕΞ.

Κατ’ αρχάς παρατηρήσαμε ότι ανάμεσα σε όλα τα κράτη τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην εν λόγω επιτροπή δεν υπάρχει ούτε ένας μα ούτε ένας βουλευτής της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας στη θέση του προέδρου, αντιπροέδρου ή έστω του γραμματέα την στιγμή που διαβάζαμε ότι τις θέσεις αυτές κατέχουν τα υπόλοιπα κόμματα τα οποία έχουν λάβει ποσοστά λιγότερα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή!

Στην συνέχεια ενημερωθήκαμε ότι ο υπουργός Κοτζιάς, ο οποίος προήδρευε, ζήτησε να μη μαγνητοσκοπηθεί η επιτροπή διότι ανάμεσα στα καίρια ζητήματα τα οποία συζητήθηκαν αναφέρθηκε και στο Κυπριακό και ζήτησε την συνδρομή όλων των κομμάτων προς επίλυση του Κυπριακού. Τότε πήρα τον λόγο και είπα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι διατεθειμένη να συνδράμει σε μία εθνικά απαράδεκτη λύση. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ούτως ώστε να ενημερωθεί και να εκφράσει τις αντιρρήσεις της και φυσικά δεν συμφωνεί ένα κράτος, το κράτος των Ελλήνων Κυπρίων να υποβιβασθεί σε κοινότητα όπως όλα δείχνουν ότι θα γίνει!

Έχουμε ζητήσει τα πρακτικά, αλλά και αυτά μέχρι σήμερα αρνούνται να μας τα παραδώσουν.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ελένη Ζαρούλια

Βουλευτής Β’ Αθηνών

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή

Exit mobile version