Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα νίκη Άσσαντ: Οι κυβερνητικές δυνάμεις διασφάλισαν στην επαρχία της Χομς το στρατιωτικό αεροδρόμιο T-4 έναντι του ISIS

Νέα νίκη Άσσαντ: Οι κυβερνητικές δυνάμεις διασφάλισαν στην επαρχία της Χομς το στρατιωτικό αεροδρόμιο T-4 έναντι του ISIS

Ο συριακός στρατός (SAA) εξαπέλυσε μια δυνατή επίθεση στην ανατολική περιφέρειας της Χομς, στοχεύοντας θέσεις των τρομοκρατών του ισλαμικού κράτους νότια της στρατηγικής σημασίας T-4 στρατιωτικής αεροπορικής βάσης.

Η Δημοκρατική Φρουρά του Συριακού Στρατού πέτυχε ν’ ανακτήσει αρκετά υψώματα νοτίως του αεροδρομίου T-4 που ήταν υπό τον έλεγχο της ISIS για 1 μήνα.

Η Συριακή Δημοκρατική Φρουρά υποστηριζόμενη από την Χεζμπολάχ και τις ειδικές δυνάμεις σκότωσε πάνω από τρομοκράτες του 20 ισλαμικού κράτους κατά την απελευθέρωση των νότιων περιχώρων του T-4.

Επίσης η ρωσική πολεμική αεροπορία εξαπέλυσε έναν αριθμό προληπτικών αεροπορικών επιδρομών στα πεδία φυσικού αερίου ανατολικά της Χομς, για να μην μεταφερθούν αυτά τα αποθέματα από τους τρομοκράτες στη Ράκκα.

Δεν έχει συγκεκριμενοποιηθεί από το συριακό Γενικό Επιτελείο η ημερομηνία επίθεσης για την ανάκτηση της Παλμύρας παρά τις συνεχιζόμενες δράσεις στα περίχωρα του αεροδρομίου T-4.

Με πληροφορές από το dimpenews.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suria-oi-kubernhtikes-dunameis-diasfalisan-apolutws-sthn-eparchia-ths-choms#ixzz4VGJR1DJ8

Exit mobile version