Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

“Δεν είναι σοβαρό πολιτικό κόμμα να μας σώσει η Χρυσή Αυγή, όπως οι προηγούμενοι” λένε οι εχθροί του Εθνικισμού. Δεν είναι δυνατόν με τέτοια ρητορική να περιμένουμε σοβαρότητα και πρόοδο. Να φανταστούμε δηλαδή ότι το πολιτικά ορθόν είναι να σου λέει ένας πολιτικός πως θα σου διπλασιάσει τον μισθό, να σου μιλά για αύξηση 50 ευρώ τον μήνα για να φτάσεις τα 600 και να φεύγει από τηλεπαράθυρα για να πάει να ξοδέψει τα 7.000 που του δίνεις από τον ιδρώτα σου, εσύ που βγάζεις το 1/10. Φυσικά και δεν πάει το μυαλό μας τι σημαίνει το Αίμα-Τιμή, το οποίο τονίζει η Χρυσή Αυγή και να πιστέψεις ότι οι δυο απλές και με νόημα λέξεις, είναι και η ίδια η λύση στο πρόβλημα της Πατρίδας. Πού να φανταστούν ότι η αναφορά με θαυμασμό στο Αίμα μας είναι και ο κοινός μας παρονομαστής. Το Αίμα που θα έπρεπε να θυμόμαστε πως θυσίασαν οι πρόγονοι μας για να ζούμε εμείς ελεύθεροι. Το Αίμα που ενώ το πρόσφεραν χωρίς δισταγμό για μας μέχρι την τελευταία του σταγόνα, σήμερα δεν εμπνέει ούτε για να πούμε ένα μικρό ή μεγαλύτερο “μέχρι εδώ ανθέλληνες. Δεν σας επιτρέπουμε. Είμαστε οι απόγονοι αυτών που σας που πολέμησαν για να υπάρχουμε εμείς και εσείς”. Το «σοκαριστικό» λοιπόν Αίμα και Τιμή κύριοι, δεν είναι όπως σας λένε τα ΜΜΕ, το αίμα των μεταναστών και των αλλοθρήσκων. Είναι το Αίμα των ιδίων των παππούδων μας που χρόνια τώρα ξεβάφει από την αδιαφορία μας. Είναι η αναφορά στην αξιοπρέπεια και την χαμένη αγωνιστικότητα που θα έπρεπε να διατηρούμε αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά μας ότι εξασφάλισαν για μας οι παππούδες μας στα βουνά της Βορείου Ηπείρου. Ελεύθερη βούληση, ελεύθερη σκέψη και πάνω από όλα ελεύθερη ζωή, χωρίς τα δεσμά που μας επιβάλουν οι τοκογλύφοι της Ε.Ε. και οι ντόπιοι αριστεροί και δεξιοί πολιτικοί απατεώνες. Τελικά μάλλον δεν έχει άδικο αυτός που εμπνεύστηκε το ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ. Το μόνο που δεν σκέφτηκε, είναι ότι οι Έλληνες του σήμερα, το αίμα τους το δίνουν σε όποιον τους παραμυθιάζει και την τιμή την αναγνωρίζουν μόνο στα ταμπελάκια του σουπερ μάρκετ. Δεν είναι λοιπόν έλλειψη πολιτισμού το να τιμάς και να ακολουθείς τους προγόνους σου. Έλλειψη συναίσθησης σε πόσο ξεπεσμένη και αήθης είναι η κοινωνία που ζούμε. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Χρήστος Φ.

Νέα νίκη Άσσαντ: Οι κυβερνητικές δυνάμεις διασφάλισαν στην επαρχία της Χομς το στρατιωτικό αεροδρόμιο T-4 έναντι του ISIS

Για άλλη μια φορά οι Έλληνες καλούνται μόνοι τους να τα βγάλουν πέρα με την κακοκαιρία που έπληξε την χώρα και που σε ορισμένες περιοχές δημιούργησε ακόμη και προβλήματα επιβίωσης των κατοίκων. Αποκλεισμένοι πολίτες, αποκλεισμένα χωριά χωρίς τροφή χωρίς ρεύμα χωρίς νερό και το μόνο ενδιαφέρον των κυβερνητικών καθαρμάτων και τον φερέφωνων τους (ΜΜΕ) στρέφεται στα “hot spots” λαθρομεταναστών. Τι να πω; Ντροπή! Τόσο ανθελληνισμό πια! Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν.

Δημήτρης Μ.

Λάσπη κατά των Εθνικιστών από τον ανθέλληνα Σουλτς

Ένα κατάστημα πολύ γνωστό με νυφικά και βαπτιστικά περήφανα λέει σε όλους πως φέρνει τα προϊόντα του από την Τουρκία. Πραγματικά μη πιστεύοντας το γεγονός αυτό, κατάφερα να δω τα κουτιά σαν πελάτης και διαπίστωσα ότι πράγματι επάνω έγραφαν διάφορα στη τουρκική γλώσσα. Είναι αδιανόητο για εμάς τους Έλληνες που προσπαθούμε να επιβιώσουμε εμπορευόμενοι ελληνικά προϊόντα. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει στο πρόγραμμα της την ενίσχυση των ελληνικών προϊόντων, γεγονός που από μόνο του θα φέρει πραγματική ανάπτυξη στα οικονομικά της Πατρίδας μας και ευημερία στους Έλληνες.

Π.Ε.

Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων: Ανέξοδος πλέον ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-10-ianouariou-2017#ixzz4VLIgGIXG

Exit mobile version