Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευάγγελος Καρακώστας: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να κλείσει τους κλέφτες στη φυλακή! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων τοποθετήθηκε ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας, επί της ενσωμάτωσης στην ελληνική νομοθεσία της οδηγίας 2014/56/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 για την τροποποίηση της οδηγίας 2006/43/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 17ης Μαΐου 2006 για τους υποχρεωτικούς ελέγχους των ετήσιων και των ενοποιημένων λογαριασμών.

Ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου στηλίτευσε τις πρακτικές της κυβέρνησης, η οποία αντί της απλοποίησης της πολυπλοκότητας και του τεράστιου όγκου των φορολογικών νόμων και της διευκόλυνσης της σημερινής δαιδαλώδους εφαρμογής τους, παραχωρεί σε βουτηγμένες στα σκάνδαλα πολυεθνικές εταιρείες το δικαίωμα φορολογικού ελέγχου!

Ο συναγωνιστής Καρακώστας παρέθεσε μια σειρά σκανδάλων στα οποία έχουν εμπλακεί οι κατά την κυβέρνηση «ανεξάρτητοι και αξιόπιστοι» ελεγκτές, επισημαίνοντας πως η ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας θα συμβάλλει στη νομιμοποίηση της ασυδοσίας διεθνών και εγχώριων απατεώνων.

«Η λύση του προβλήματος κατά την άποψη των Ελλήνων Εθνικιστών δεν είναι να έρθουν οι ξένοι απατεώνες για να συνδράμουν τους εν Ελλάδι απατεώνες, αλλά ο Ελληνικός Λαός να αγωνιστεί μαζί με τη Χρυσή Αυγή για να γίνει πράξη η ρητή διακήρυξη του Κινήματός μας πως οι Κλέφτες θα οδηγηθούν στη φυλακή!», σημείωσε ο βουλευτής Βοιωτίας, δηλώνοντας πως η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/euaggelos-karakwstas-mono-h-chrush-augh-mporei-na-kleisei-tous-kleftes-sth#ixzz4VNz1zch6

Exit mobile version