Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Όσοι από εμάς διατηρούμε κάποια επιχείρηση γνωρίζουμε πως τα τελευταία χρόνια διανύουμε μεγάλη οικονομική αφαίμαξη εξαιτίας των μνημονιακών νόμων της διεθνούς τοκογλυφίας. Όλοι μας φυσικά γνωρίζουμε ότι για να αλλάξει αυτή η αδιέξοδη κατάσταση θα πρέπει να υπάρξει καταρχάς άμεση μείωση της φορολογίας όπως το έκαναν όσες χώρες ήταν στην ίδια θέση με εμάς και κατάφεραν να ανακάμψουν. Όχι μόνο για να ορθοποδήσουν οι επιχειρήσεις μας, αλλά για να φέρουμε και άλλες από το εξωτερικό. Γιατί δεν γίνεται αυτό; Γιατί κάποιοι πρέπει να πληρώνουν τους επιπλέον διορισμούς στο δημόσιο και μάλιστα όχι εκεί που υπάρχουν πραγματικές ανάγκες όπως στην εθνική άμυνα, τη δημόσια τάξη, την υγεία και την εκπαίδευση. Καμιά προοπτική δεν διαφαίνεται για φοροελαφρύνσεις στον ιδιωτικό τομέα. Δυστυχώς με αυτές τις προοπτικές όχι μόνο δεν πάμε σε ανάπτυξη, αλλά σε όλεθρο. Αυτά είναι τα αποτέλεσμα όταν επιλέγουμε στις εκλογές πολιτικούς ανίκανους με τεράστια απόσταση από το επιχειρείν και τον παραγωγικό τομέα. Μόνο η Χρυσή Αυγή στο πρόγραμμα της μπορεί να δώσει πνοή στην οικονομική ζωή του τόπου μιας και ο Λαϊκός Εθνικισμός μπορεί να ικανοποιεί τα αιτήματα του εργαζόμενου αλλά και του εργοδότη.

Χ.Φ.

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Κοινή συμπαιγνία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το ξεπούλημα της Κύπρου

Το 80% των μεταναστών που έφτασαν στην Ιταλία μέσω Λιβύης δήλωσαν ομοφυλόφιλοι, γιατί υπάρχει σχετικός νόμος που υποχρεώνει το Ιταλικό κράτος να προστατεύσει και να μην στείλει πίσω έναν ομοφυλόφιλο ώστε να μην κινδυνεύσει από το “καθεστώς” της πατρίδας του. Εδώ ακόμη κάποιοι επιμένουν να μας κοροϊδεύουν ότι όλο αυτό δεν γίνεται συντονισμένα από την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου μέχρι αυτού της ιθαγένειας.

Γ.Π.

Ο έλεγχος των φυσικών πόρων είναι το διακύβευμα των πολεμικών συγκρούσεων σε Συρία και Ιράκ

Η Κύπρος δεν πωλείται είναι Ελληνική και δεν δέχεται καμιά λύση ομοσπονδιακή! Μέσα απ’ τους δρόμους της Εθνικής Αντίστασης στέλνουμε το μήνυμα, ώστε μέχρι την Γενεύη ν’ ακουστεί ! Όχι άλλο, καταδικασμένο σχέδιο Ανάν, σε χώμα, που ποτίστηκε με αίμα ελληνικό, οποιαδήποτε άλλη λύση, δεν θα γίνει αποδεκτή. Κάτω συνεπώς τα χέρια σας ομοσπονδιακοί. Που απερίσκεπτα αποκλείετε απ;o τις συζητήσεις κάθε άλλη φωνή εθνική και πατριωτική, όπως του ΕΛΑΜ και της Χρυσής Αυγής. Στεκόμαστε απέναντι σε κάθε λύση προδοτική ντροπιαστική και ανθελληνική. Αντιστεκόμαστε μαχητικά στα σχέδια της αγγλικής και της τουρκικής διπλωματίας με δύναμη ΕΛΑΜΙΚΗ. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό όλοι του πολιτικού κατεστημένου της Ελλάδος και της Κύπρου! Γιατί, ξέρετε πως αυτό, μοιραία, θα οδηγήσει στην τουρκοποίηση της Κύπρου την ουσιαστική. Θα είναι μια λύση εθνικά οδυνηρή, μειοδοτική. Τίποτα λιγότερο για την Κύπρο μας από το Ελλάς – Κύπρος – Ένωσις.

Σ.Μ.

Η κληρονομιά του “δημοκράτη” Ομπάμα: Πόλεμοι στο εξωτερικό και κοινωνική ανισότητα στο εσωτερικό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-12-ianouariou-2017#ixzz4VXJ8VVJv

Exit mobile version