Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ποδαρικό με… ψευδομάρτυρα έκανε το ΚΚΕ για το 2017

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ποδαρικό με… ψευδομάρτυρα έκανε το ΚΚΕ για το 2017

Ψευδομάρτυρας και μάλιστα ατάλαντος αποδείχτηκε το πρώτο στέλεχος του ΚΚΕ που κατέθεσε στη δίκη της Χρυσής Αυγής στις δύο πρώτες συνεδριάσεις του νέου έτους.

Ο Θεόδωρος Τηλιακός είναι άλλο ένα «θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας», ο οποίος όμως δήλωσε ότι δέχθηκε ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του δεξιού γονάτου!

Τώρα, πώς μπορεί να επέλθει θανατηφόρο αποτέλεσμα από κάκωση γόνατος, είναι κάτι που το ψάχνει ακόμα η επιστήμη.

Η ψευδορκία όμως του μάρτυρα γίνεται ακόμα πιο εμφανής, αν λάβουμε υπόψη ότι ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε διέγνωσε ότι δεν υπήρχε ουδεμία κάκωση γόνατος. Για την ακρίβεια, με την από 18-09-2013 έκθεσή του, ο Ιατροδικαστής γνωμάτευσε ότι «εκ της γενόμενης σήμερον κλινικής εξετάσεως δεν προκύπτουν μακροσκοπικώς εμφανείς κακώσεις σώματος». Δηλαδή γνωμάτευσε ότι ο «παθών» δεν είχε υποστεί κανένα απολύτως τραυματισμό!

Πρόκειται για κατηγορητήριο απολύτως έωλο, το οποίο επιβεβαιώνει τον αμιγώς πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Στην ερώτηση του Δημήτρη Παπαδέλλη, συνηγόρου υπεράσπισης του Ηλία Κασιδιάρη, ότι: «θεωρείτε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής 18 ατόμων, είναι μέσα σε τάγματα εφόδου και είναι παράνομη;» ο Τηλιακός απάντησε «από τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής που αναφέρετε δεν έχω δει κάποια βία».

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikh-chrushs-aughs-podariko-me-pseudomartura-ekane-to-kke-gia-to-2017#ixzz4VZZWMYLa

Exit mobile version