Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέχρι και στον πολιτικαντισμό… εκπτώσεις: Από το «λεφτά υπάρχουν» του Τζέφρυ στα νταούλια του Κυριάκου

Μέχρι και στον πολιτικαντισμό... εκπτώσεις: Από το «λεφτά υπάρχουν» του Τζέφρυ στα νταούλια του Κυριάκου

Η νέα μόδα του πολιτικαντισμού στην μετά Τσίπρα εποχή είναι οι «μονομερείς ενέργειες», τα «νταούλια» και οι «ζουρνάδες» που εν τέλει καταλήγουν σε υποκλίσεις στους διεθνείς τοκογλύφους.

Πρόκειται για μία μετεξέλιξη του περιβόητου «λεφτά υπάρχουν» του γνωστού Τζέφρυ Παπανδρέου και από αυτό δεν γλίτωσε ούτε η «συμφωνία αλήθειας» του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βλέπει ότι «δεν τραβάει» και έτσι σπεύδει να το «παίξει μάγκας», γνωρίζοντας βεβαίως ότι εν τέλει θα πράξει ότι τον διατάξει η γερμανική ολιγαρχία.

Σε tweet του, λοιπόν, ο Μητσοτάκης είπε«δεν γίνεται 80% του εισοδήματος ενός ελεύθερου επαγγελματία να καταλήγει στο κράτος. Θα μειώσουμε φόρους ακόμη και χωρίς έγκριση δανειστών»

Ομολογούμε ότι… ανατριχιάσαμε από τις εξαγγελίες του Κυριάκου. Ως γνωστόν, οι νεοδημοκράτες χωρίς «έγκριση των δανειστών» δεν πάνε ούτε στην τουαλέτα και τώρα υπόσχονται μέχρι και μονομερείς ενέργειες για την μείωση φόρων.

Γνωρίζουμε όλοι, βεβαίως, πού θα καταλήξει όλο αυτό αν εν τέλει ο Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός και τι θα λένε μετά οι νεοδημοκράτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mechri-kai-ston-politikantismo…-ekptwseis-apo-to-lefta-uparchoun-tou-tzef#ixzz4VaUvWtdv

Exit mobile version