Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Αξιότιμε Κύριε Μιχαλολιάκο, άρχισε το ξεπούλημα της Ελληνικής Κύπρου. Έχουμε ένα τούρκο – προσκυνημένο πρόεδρο που κάνει ότι μπορεί για να μας κάνει από κράτος κοινότητα. Θα χαθεί η Ελληνικότητα της Κύπρου. Προσπαθούν να εξαφανίσουν ένα μέρος του Ελληνισμού για πάντα. Θέλουν να σμίξουν τους τούρκους και τους Έλληνες και να τους κάνουν ένα. Δεν θα μπορούμε να σηκώνουμε Ελληνική σημαία, θα είναι παράνομο! Δεν θα ξανακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος από τα μεγάφωνα στις Εθνικές μας γιορτές γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχουν Εθνικές γιορτές. Θα ήθελα να σας γράψω περισσότερα αλλά τα γνωρίζετε και σεις ως κόμμα. Εύχομαι και ελπίζω να μπορείτε να κάνετε κάτι. Σας Ευχαριστώ

Γιώργος Π.

Η γελοιότητα της πολιτικής ορθότητας: Φοιτητές στο Λονδίνο ζητούν να αποβληθεί ο Αριστοτέλης από την διδακτέα ύλη, επειδή ήταν… λευκός!

Με το τέλος των εορτών ο Εθνικιστικός μας αγώνας συνεχίζεται. Παρά το γεγονός ότι λόγω της υποτέλειας των μνημονιακών κυβερνήσεων η χώρα μας από οικονομικής πλευράς βρίσκεται σε τέλμα, αν όχι στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Φλέγον θέμα της ημέρας είναι το Κυπριακό, η διάσκεψη για την επίλυση του οποίου γίνεται στη Γενεύη. Δυστυχώς, όπως πολλοί από εμάς και κυρίως Κύπριοι συναγωνιστές του ΕΛΑΜ γνωρίζουν καλύτερα, το Κυπριακό αποτελεί από μόνο του μια ιστορία εθνικής υποτέλειας που κρατάει το λιγότερο από της λήξεως του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ως σήμερα. Είναι μια ιστορία κατά την όποιαν οι λεγόμενοι φίλοι και σύμμαχοι μας Άγγλοι έβαλαν την Τουρκία στο Κυπριακό και έπαιξαν από την αρχή ένα μυωπικό παιχνίδι που δε μπόρεσαν να ελέγξουν γιατί είχαν ως επίκεντρο τον έλεγχο της καταστάσεως στη Μέση Ανατολή. Αφού λοιπόν πήραμε τα καλά λόγια του τύπου «Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες και όχι οι Έλληνες σαν ήρωες», τι τελικά πήραμε σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής; Πότε διεκδικήσαμε κάτι η δείξαμε ότι προτάσσουμε το συμφέρον της χώρας και όχι τα συμφέροντα όσων έχουν να ωφεληθούν κάτι από τη χώρα μας; Ποτέ. Από καμία κυβέρνηση το λιγότερο από τη μεταπολίτευση ως σήμερα. Έχουμε μια Τουρκία αντιθέτως που αποθρασύνεται ολοένα και περισσότερο, γιατί βλέπει μια χώρα αδύναμη, έρμαιο στις επιθυμίες και τα συμφέροντα των δανειστών της που δεν τολμά να διεκδικήσει ούτε αυτά που δικαιούται εν ονόματι μιας καλής γειτονίας που στην πράξη δεν υπάρχει. Εν ονόματι ενός διεθνούς δικαίου που δεν τιμάται ούτε από αυτούς που τον δημιούργησαν. 73 χρόνια μετά τη λήξη του Β Παγκοσμίου πολέμου και από της δημιουργίας του ΟΗΕ ως σήμερα με την ίδρυση του υποτίθεται να αποτρέπει τους πολέμους και τις διενέξεις έχουν γίνει πολλοί πόλεμοι τοπικής και περιφερειακής εμβέλειας. Και κανένας ΟΗΕ δεν σταμάτησε ποτέ την Τουρκία γιατί οι μεγάλες δυνάμεις και ιδίως η Αγγλία και η Αμερική έχουν τεράστια συμφέροντα στην Τουρκία. Τώρα ήρθε η ώρα που θα κρίνει το παρόν και το μέλλον της Κύπρου και ίσως και της Ελλάδος με δεδομένη την ανικανότητα των εδώ κυβερνήσεων. Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά, να μην έχουμε άλλες εθνικές απώλειες. Με αυτούς που μπλέξαμε όμως δεν το έχω και για βέβαιο διότι δεν γνωρίζουν ούτε από εξωτερική πολιτική, ούτε καν από διαφύλαξη των εθνικών συνόρων. Καλή δύναμη στους Κυπρίους συναγωνιστές που θα τεθούν μπροστά για τη διαφύλαξη της εθνικής τους ανεξαρτησίας και καλή δύναμη σε όλους μας, γιατί η ανεξαρτησία Ελλάδος και Κύπρου είναι κοινή υπόθεση. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την πατρίδα πίσω.

Κωνσταντίνα Σ.

Η επιστολή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, οι «δημοκράτες» του Τύπου και η Ελλάδα που ξυπνά!

Ακραίοι καιροί για ακραίους ανθρώπους. Ακραία προβλήματα, δύσκολα γι’ αυτούς που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Πολλοί κατονομάζουν τους ακραίους επικίνδυνους. Μα στην πραγματικότητα είναι το τελευταίο φρούριο. Ένα φρούριο που βρίσκεται πέρα από την υποκρισία και την σιωπή των ανθρώπων . Ακριβώς ότι είχε πει και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ότι οι Εθνικιστές είναι πουλιά της καταιγίδας και για τα δύσκολα.

Χ.  Ευάγγελος

Μεγάλη Νίκη του Ε.ΛΑ.Μ. και της Χρυσής Αυγής: Ρήγμα στην πολιτική συνοχή του κατεστημένου στην Κύπρο – Αποχώρησαν κυπριακά κόμματα από την συμφωνία της προδοσίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-13-ianouariou-2017#ixzz4VcrizGIi

Exit mobile version