Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπουργός του Ισραήλ προαναγγέλλει την προσάρτηση εδαφών από την Παλαιστίνη

Υπουργός του Ισραήλ προαναγγέλλει την προσάρτηση εδαφών από την Παλαιστίνη

Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την επιλεκτική ονοματοποίηση του ρατσισμού, το όντως ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ συνεχίζει τις προκλήσεις σε βάρος των Παλαιστινίων.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ισραηλινός υπουργός Παιδείας (και αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος Εβραίων εποίκων «Bayit Yehudi»), Ναφτάλι Μπένετ, δήλωσε πως το κόμμα του θα προωθήσει νομοσχέδιο στη βουλή με στόχο την προσάρτηση του εβραϊκού εποικισμού Μααλέχ Αντουμίμ «στο πλαίσιο ευρύτερης στρατηγικής με στόχο την προσάρτηση όλης της περιοχής C της Δυτικής Όχθης», που στην ουσία αποτελεί πάνω από το 60% των παλαιστινιακών εδαφών!

Ο Μπένετ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το νομοσχέδιο αυτό θα το υποστηρίξουν «όλα τα μέλη της κυβέρνησης», καλώντας παράλληλα «όλους τους Ισραηλινούς πολίτες» να σταματήσουν την πορεία «προς το άδικο μονοπάτι ενός Παλαιστινιακού κράτους»… Νωρίτερα, οι ισραηλινές κατοχικές αρχές ανακοίνωσαν ότι θα μπλοκάρουν εφεξής την επιστροφή των σορών Παλαιστινίων, που θεωρούνται μέλη της «Χαμάς», στους συγγενείς τους!

Λίγο νωρίτερα, οι ισραηλινές κατοχικές αρχές επανέλαβαν τις τρομοκρατικές εφόδους του στρατού στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ, προκαλώντας το σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού Παλαιστίνιου στο κεφάλι από σφαίρα καουτσούκ. Συνέλαβαν επίσης στο Τουλκαρέμ της Δυτικής Όχθης, στη διάρκεια συγκρούσεων με Παλαιστίνιους έφηβους, άλλους 15 νέους, ηλικίας μεταξύ 15 και 17 ετών. Επιπλέον, μπουλντόζες του ισραηλινού στρατού κατεδάφισαν 11 παράγκες Βεδουίνων στο Χαν αλ Αλμάζ της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, αφήνοντας άστεγες αρκετές οικογένειες.

Φυσικά, για όλα αυτά δεν διαβάσαμε τίποτα στα καθεστωτικά ΜΜΕ, ενώ το τόσο σοβαρό ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν απασχόλησε στο ελάχιστο όλους αυτούς που με το παραμικρό αναφέρονται «στην έξαρση του αντισημιτισμού». Οι Παλαιστίνιοι έχουν την ατυχία να βρίσκονται υπό κατοχή στην «μοναδική δημοκρατία της Μέσης Ανατολής» (όπως μετά μανίας υποστηρίζουν διάφοροι φιλελεύθεροι), επομένως η δύναμη των σιωνιστών είναι τέτοια που να καλύπτει τις κραυγές τους σε τέτοιο βαθμό που να μην τις… αντιλαμβάνονται τα «πλουραλιστικά» ΜΜΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgos-sto-israhl-uposthrizei-thn-prosarthsh-katechomenwn-edafwn#ixzz4VgGfkPkF

Exit mobile version