Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα – Παρέμβαση Π. Ηλιόπουλου στο Ράδιο Ακρόαμα 99,8

YouTube Poster

Π. Ηλιόπουλος για ένταξη τέκνων προσφύγων στα σχολεία: «Να σεβαστούν τις αποφάσεις των Ελλήνων γονέων»

 Στο Aκρόαμα 99,8 έδωσε συνέντευξη ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος σχολιάζοντας την τρέχουσα επικαιρότητα. Αρχικώς κατήγγειλε τον αποκλεισμό που «υπέστη για πολλοστή φορά η Χρυσή Αυγή όσον αφορά το ζήτημα του Κυπριακού, καθώς όπως τόνισε ο ίδιος «ο πρωθυπουργός επέλεξε να καταλύσει τους στοιχειώδεις δημοκρατικούς θεσμούς και να μην καλέσει στη σχετική ενημέρωση τον Αρχηγό της 3ης πολιτικής δύναμης». Σχετικώς με τη σφοδρή χιονόπτωση, ο βουλευτής Μαγνησίας λαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον κ. Σαμαρτζή ανεφέρθη στη σημασία της ΜΟΜΑ και στην επανασύστασή της, η οποία παρέμεινε στις προεκλογικές εξαγγελίες της συγκυβερνήσεως Σύριζα-Ανέλ.Τέλος ο βουλευτής Μαγνησίας κατέδειξε το θέμα της εντάξεως των προσφυγόπουλων στα ελληνικά σχολεία, ο οποίος και τόνισε: «Αποτελεί φλέγον ζήτημα εθνικής και κοινωνικής σημασίας, αυτό της εντάξεως των τέκνων λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία, το οποίο ζήτημα έχει λάβει σημαντικές διαστάσεις, στο Βόλο. Με συντριπτική πλειοψηφεία οι συνελεύσεις γονέων και κηδεμόνων τίθενται ενάντια στην ένταξη των «προσφυγόπουλων» και ως εκ τούτου οι αποφάσεις αυτές πρέπει να γίνουν σεβαστές. Δυστυχώς σε κάποιους κύκλους οι αποφάσεις αυτές που λαμβάνονται δεν γίνονται αρεστές και προβαίνουν σε άθλιες και αντιδημοκρατικές πρακτικές».

magnesia247.gr

Την Τετάρτη 11/1/2017 πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Περάματος, με μεγάλη επιτυχία, μια ουσιώδης και κατατοπιστική ομιλία από τον Συναγωνιστή Μιχάλη Καρακώστα. Αρχικά ο Συναγωνιστής συνεχάρη την Τοπική μας για τους αγώνες της και επεσήμανε πως δεν είναι τυχαίο ότι έχει μπει στο στόχαστρο του Συστήματος. Σημείωσε πως βασικός στόχος των επιθέσεων είναι ο Αρχηγός και το Κίνημα της Χρυσής Αυγής, επομένως όλοι οι Χρυσαυγίτες έχουμε υποχρέωση να μην αφήσουμε τα σχέδιά τους να επιτύχουν, όπως ακριβώς έκαναν και τα μέλη της Τοπικής Περάματος όταν το Σύστημα εφάρμοσε ολομέτωπη επίθεση εναντίον τους.

Ο Συναγωνιστής Καρακώστας έκανε ιδιαίτερη μνεία στις γυναίκες του Κινήματος που κράτησαν ψηλά την δάδα και δεν έκαναν ούτε βήμα πίσω. Καθήκον κάθε Χρυσαυγίτισσας είναι να διδάξει στα παιδιά της τα Εθνικά Ιδεώδη, φροντίζοντας να ετοιμάσει την επόμενη γενιά Εθνικιστών. Μέχρι σήμερα οι μαθητές και οι φοιτητές, η νέα γενιά της Ελλάδας, είναι έρμαια των κομμουνιστικών σωματείων που έχουν καταστήσει όμηρο τους την παιδεία. Αυτό πρέπει επιτέλους να αλλάξει! Η νεολαία είναι το μέλλον του Κινήματος αλλά και ολοκλήρου του Έθνους, και είναι υποχρέωση μας να την καθοδηγήσουμε.

Συνεχίζοντας, τόνισε πως βασικό αξίωμα του Εθνικιστή είναι η Αυτοπειθαρχία, ή αλλιώς η πειθώ στο Αξίωμα της Αρχής. Ο Εθνικιστής οφείλει να έχει την ικανότητα νοητικής ανάλυσης και να κατανοεί πως κάθε πράξη του αντίθετη προς την Ιδεολογία μας μπορεί να καταστρέψει το Κίνημα, καθώς θα ενεργοποιήσει ολόκληρο το Σύστημα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ο Εθνικισμός δεν είναι απλά μια ιδέα, αλλά ένας τρόπος ζωής, και η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνο ένα Κίνημα, αλλά ο φύλακας του Εθνικού Ιδεώδους και οφείλουμε να την προστατεύσουμε από την επόμενη οργανωμένη προβοκάτσια του Συστήματος, που δεν θα αργήσει εφόσον τα ποσοστά μας ανεβαίνουν, καθώς ο κόσμος έχει πλέον καταλάβει πως η μόνη λύση από το αδιέξοδο που του επέβαλαν είναι η Χρυσή Αυγή.

Όπως επεσήμανε ο Συναγωνιστής, σκοπός του Συστήματος είναι η τρομοκρατία, ώστε να φοβηθούν να έρθουν σε μας νέα μέλη και να σταματήσουν τον αγώνα τα παλαιότερα. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το Σύστημα είναι ο ανεξέλεγκτος αγωνιστής που έχοντας τάξει την ζωή του στην Πατρίδα και την Ιδέα, δεν υποχωρεί μπροστά στις διώξεις, τις απειλές και τις δολοφονίες. Αυτόν δεν μπορούν να τον κάνουν πιόνι τους, αλλά ούτε και να τον πολεμήσουν! Χρέος όλων μας είναι να διαδώσουμε τις Ιδέες μας στον περίγυρο μας, ώστε να μάθουν όλοι το πραγματικό Ήθος και τις Αξίες που διέπουν τους Χρυσαυγίτες. Το Σύστημα μπορεί να διαθέτει πόρους, όργανα και χρήμα, αλλά οι Χρυσαυγίτες έχουν Πίστη, Θάρρος, και Τιμή. Αυτά είναι τα όπλα που κληρονομήσαμε από τους Έλληνες προγόνους μας και θα αντιτάξουμε ενάντια σε κάθε εχθρό της Πατρίδος μας.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής Καρακώστας αναφέρθηκε στο σημαντικό ζήτημα της επιστροφής στην πρωτογενή παραγωγή. Κανένα κράτος δεν είναι ανεξάρτητο αν δεν έχει αυτάρκεια, και η πλούσια ελληνική γη μπορεί να μας προσφέρει αφθονία. Επειδή ο πλούτος μιας χώρας δεν εξαρτάται από το χρυσό που έχει αποθηκεύσει αλλά από την παραγωγή της, είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσουμε τους εργατοπατέρες του κομμουνισμού να ελέγχουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει όλοι να στηρίξουμε τα Εθνικιστικά σωματεία, ώστε να διεισδύσουμε στις συνδικαλιστικές παραγωγικές δομές και να τις κάνουμε να λειτουργήσουν προς όφελος του Έθνους, και όχι για τον πλουτισμό των κομματαρχών, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Ακολούθησε εκτενής ιδεολογικός διάλογος με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Όπως πάντα, η συνάντησή μας έληξε με άπαντες τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής για την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn604#ixzz4Vj1jobTh

Exit mobile version