Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αυγή του 2017 ας οδηγήσει σε μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Εθνικής και Λαϊκής Αντίστασης

Η αυγή του 2017 ας οδηγήσει σε μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Εθνικής και Λαϊκής Αντίστασης

Τα νέα ακόμη πιο σκληρά μέτρα που φέρνει η νέα χρονιά δεν αποτελούν κεραυνό εν αιθρία, αλλά έχουν θεσμοθετηθεί από την άνοιξη της περασμένης χρονιάς, στο πλαίσιο της αξιολόγησης του τρίτου Μνημονίου. Μπορεί όλοι να ήξεραν ότι κάποια στιγμή θα αυξηθεί μια σειρά από έμμεσους φόρους, αλλά είναι ζήτημα (και) ψυχολογίας όταν φτάνει η στιγμή της αύξησης.

Είναι ολοφάνερο ότι ο Ελληνικός Λαός πέρασε το 2016 χειρότερα από το προηγούμενο έτος, αφού κατανάλωσε ακόμη λιγότερο και είδε τα χρέη του να αυξάνονται ακόμη περισσότερο. Εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, όταν αυξήθηκαν τα κάθε είδους χαράτσια, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αύξηση μισθών, ενώ η (ψευδώς) εμφανιζόμενη ως μείωση της ανεργίας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μοίρασμα μιας θέσης εργασίας στα δύο.

Ο Λαός μας βιώνει επώδυνα στο πετσί του αυτό το οποίο αρκετοί δεν είχαν συνειδητοποιήσει όταν υπογραφόταν το τρίτο Μνημόνιο. Ότι, δηλαδή, αυτό το Μνημόνιο δεν είναι ελαφρύτερο από τα δύο προηγούμενα, αλλά έρχεται να προστεθεί βαρύτερο σ’ αυτά. Όχι μόνο δεν αφαιρέθηκε κανένα βάρος από τα μέτρα των δύο προηγούμενων Μνημονίων, αλλά αντιθέτως σ’ αυτά ήρθαν να προστεθούν νέα δυσβάσταχτα μέτρα. Με αυτό τον τρόπο διαμορφώθηκε μια νέα κατάσταση ασφυξίας για τα λαϊκά νοικοκυριά. «Κινεζοποίηση» στις εργασιακές σχέσεις και παράλληλα αβάσταχτα χαράτσια, κυρίως με την μορφή έμμεσων φόρων στα είδη πλατιάς κατανάλωσης.

Κι όμως, ο Τσίπρας, με τον γνωστό τρόπο παραχάραξης της πραγματικότητας που διέπει όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις του «Συνταγματικού τόξου», στο μήνυμά του για την νέα χρονιά υποστήριξε ότι «την χρονιά που φεύγει καταφέραμε πολλά», καθώς και ότι «φιλοδοξούμε το 2017 να είναι το έτος που θα επιβεβαιώσει την ιστορία μας. Η χρονιά που η χώρα μας θα κάνει το μεγάλο άλμα προς τα μπροστά»!

Την ίδια στιγμή που ο Τσίπρας ψευδόταν ασύστολα, για μια ακόμη φορά ο Τσακαλώτος ομολογούσε ότι η κυβέρνησή του είναι έτοιμη να συμφωνήσει σε παράταση του «κόφτη» και μετά το 2018, αφού βεβαίως έχει συμφωνήσει να παραμείνουν οι στόχοι για «πρωτογενή πλεονάσματα» 3,5% και μετά το 2018.

Είναι σαφές ότι η διατήρηση της μνημονιακής λαίλαπας για πολλά ακόμη χρόνια αποτελεί την μόνη βεβαιότητα. Ο αποικισμός της Χώρας και το ξεζούμισμα κάθε ζωτικής ικμάδας του Ελληνικού Λαού θα συνεχιστεί, γιατί αυτά είναι που συνάδουν απόλυτα με τα στενά συντηρητικά συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.

Η αυγή του 2017 ας οδηγήσει σε μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της Εθνικής και Λαϊκής Αντίστασης ενάντια στους ξένους επικυρίαρχους και το εγχώριο υπηρετικό πολιτικό προσωπικό τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-augh-tou-2017-as-odhghsei-se-mia-chrush-augh-ethnikhs-kai-laikhs-antistas#ixzz4VpIwDfyg

Exit mobile version