Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθερη Ώρα: Μετά τις εκλογές του 2012 ο τοκογλύφος Σόρος έστειλε ανθρώπους του στην Αθήνα για την Χρυσή Αυγή!

Ελεύθερη Ώρα: Μετά τις εκλογές του 2012 ο τοκογλύφος Σόρος έστειλε ανθρώπους του στην Αθήνα για την Χρυσή Αυγή!

Γράφει η Βέτα Ανδρή

Βαρουφάκης: «Ο Σόρος τρέμει την Χρυσή Αυγή»!!!

«Αλιεύσαμε» ένα παλιό σχετικά άρθρο του γνωστού και μη εξαιρετέου Γιάνη Βαρουφάκη, που είχε δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Σταύρου Θεοδωράκη, «Protagon», με ημερομηνία 26 Απριλίου 2012. Δέκα μέρες δηλαδή πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, που ήταν «σεισμός» για το σάπιο ανθελληνικό σύστημα και έβαλαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στην Βουλή των Ελλήνων με ποσοστό 7%!

Στο άρθρο εκείνο, με τίτλο «Ο Σόρος κι εγώ», ο Βαρουφάκης υμνεί τον διεθνή τοκογλύφο Σόρος και δηλώνει… θαυμαστής του. Γράφει χαρακτηριστικά: «Τον θεωρώ σημαντική προσωπικότητα και, για αυτό, χάρηκα πολύ που τον γνώρισα, και μάλιστα που οι θέσεις μας, όσον αφορά την Κρίση του Ευρώ, έχουν έρθει πολύ κοντά»!… Το ενδιαφέρον στο παραπάνω άρθρο, είναι εκεί προς το τέλος του, όπου ο Βαρουφάκης γράφει για τον μισέλληνα Σόρος και τις σκέψεις του σιωνιστή τοκογλύφου για… την Χρυσή Αυγή!

Ας δούμε το κομμάτι αυτό του άρθρου και θα καταλάβουμε πολλά: «Κλείνω με μια καθαρά προσωπική εικασία: Ξέρετε γιατί, κατά την γνώμη μου, ο Σόρος φέρει βαρέως την Κρίση του Ευρώ και πασχίζει να πείσει τις κυβερνήσεις (ιδίως της Γερμανίας) να αλλάξουν ρότα (αντί να στοιχηματίζει εναντίον τους όπως έκανε το 1992 εναντίον των Κεντρικών Τραπεζών Αγγλίας και Ιταλίας); Επειδή τον κατατρέχει και τον κυνηγά το φάσμα μιας νέας δεκαετίας του ’30. Όταν στην συζήτησή μας αναφέρθηκα στον κίνδυνο η αποδόμηση του ευρώ να μας πάει σε μια μεταμοντέρνα έκδοση εκείνης της απαίσιας δεκαετίας, κούνησε σιωπηλά το κεφάλι και συμφώνησε. Ως ουγγρο-εβραίος με μνήμη του τι αυτό σήμανε τότε, παρακολουθεί την «άνθηση» μπουμπουκιών τύπου Χρυσής Αυγής και τρέμει. Ένα συναίσθημα που συμμερίζομαι απόλυτα (κι ας μην δουλεύω για αυτόν!)»!…

Αυτά έγραφε ο Βαρουφάκης… πριν τις εκλογές του 2012. Και καλά φαίνεται πως έκανε ο Σόρος και έτρεμε, γιατί τελικά η Χρυσή Αυγή ψηφίστηκε από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και μπήκε θριαμβευτικά στην Βουλή! Ο εφιάλτης του τοκογλύφου έγινε πραγματικότητα, γι’ αυτό και ο Σόρος αμέσως μετά τις εκλογές του 2012 πήρε τα «μέτρα» του για να ανακόψει την δυναμική του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Ποιος τα λέει αυτά; Κάποιος «κακός φασίστας»; Όχι.

Τα γράφει, σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2012, ο Νεκτάριος Β. Νώτης, στην ιστοσελίδα «news.gr», με άρθρο του που ’χει τίτλο «Άνθρωποι του Soros στην Αθήνα για τη Χρυσή Αυγή». Το μικρό αυτό άρθρο έχει ως εξής:

«Τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς και στις μετέπειτα δημοσκοπήσεις, δεν ανησυχούν μόνο τους Έλληνες πολιτικούς αναλυτές και την εγχώρια επιχειρηματική κοινότητα. Η ανησυχία για την άνοδο της ακροδεξιάς στη χώρα μας έχει φτάσει και πέρα από τα ελληνικά σύνορα. Όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και σε επενδυτικό. Όταν, μάλιστα, το ενδιαφέρον αυτό προέρχεται από κορυφαίους επενδυτές, όπως ο George Soros, τότε αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία.

Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του news.gr αναφέρουν ότι ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής έστειλε πριν από τρεις εβδομάδες ανθρώπους του στην Αθήνα για να διερευνήσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Συγκεκριμένα, στελέχη του Open Society Foundation από τις Βρυξέλλες βρέθηκαν για δύο εικοσιτετράωρα στην ελληνική πρωτεύουσα (το Open Society Foundation είναι think tank, που ίδρυσε το 1993 ο Soros, και έχει παραρτήματα σε όλο τον κόσμο).

Τα στελέχη αυτά είχαν προγραμματισμένες συναντήσεις με διαμορφωτές γνώμης και ειδικούς στην πολιτική – και όχι μόνο – επικοινωνία. Στις δύο ημέρες, που παρέμειναν στην Αθήνα, πραγματοποίησαν περί τα δέκα ραντεβού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως – κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων – οι ερωτήσεις περιστράφηκαν κυρίως γύρω από την πολιτική και όχι από την οικονομία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πολιτική κατάσταση στη χώρα απασχόλησε τα δύο τρίτα του χρόνου.

Μάλιστα, για περισσότερο από το μισό διάστημα, οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή γύρω από την άνοδο της Χρυσής Αυγής: Πόσο μακροπρόθεσμη θα είναι η παρουσία της στα πολιτικά πράγματα, πού οφείλεται, αν πράγματι πρόκειται για ακροδεξιό ρεύμα ή για παροδική έκφραση διαμαρτυρίας, πώς αντιδρούν τα υπόλοιπα κόμματα, σε ποιο βαθμό έχει διεισδύσει στην ελληνική κοινωνία, ήταν μερικές από τις ερωτήσεις, που διετύπωσαν, και για τις οποίες έδειξαν ιδιαίτερη επιμονή.

Η παρουσία των συγκεκριμένων στελεχών έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν σκεφτεί κανείς πως είχαν να επισκεφθούν τη χώρα μας από το 2008, όταν δηλαδή η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική και ο λόγος της επίσκεψής τους ήταν επίσης εντελώς διαφορετικός, γι’ αυτό και τότε είχαν συναντήσει μόνο στελέχη της κυβέρνησης και πολιτικούς. Σε ό,τι αφορά το επενδυτικό περιβάλλον, μπορεί ο George Soros να δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για επενδύσεις, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τους επιτελείς του μεγαλοεπενδυτή απασχολεί ιδιαίτερα η έλλειψη σταθερών θεσμών».

Ένα σχόλιό μας στα παραπάνω… Βλέπετε τι ακριβώς συνέβη μετά τις εκλογές του 2012;;; Εδώ έχουμε ένα ολόκληρο δίκτυο που έστησε ο Σόρος στην Ελλάδα, μόνο και μόνο για να ανακόψει την ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής! Πού ακούστηκε σε «δημοκρατίες» να στέλνονται πράκτορες του Σόρος στην Αθήνα για να… αντιμετωπίσουν την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας; Ένα ξένο -και ανθελληνικό από πάνω- ίδρυμα, που «συμπτωματικά» χρηματοδοτεί τις φιλοϊσλαμικές Μ.Κ.Ο., έρχεται στην Ελλάδα ανενόχλητο για να υπονομεύσει ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, που το ψήφισαν πάνω από 500.000 Έλληνες και διεκδικεί τώρα την δεύτερη θέση! Αλλά τι λέμε τώρα; Αυτή είναι η «δημοκρατία» των διεθνών τοκογλύφων του τύπου Σόρος…

Μητσοτακική Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του… Σόρος!

Πριν από αρκετούς μήνες, «Ε.Ω.» 6 Ιουλίου 2016, σελ. 3, γράφαμε: «Με τον Σόρος και άλλους ανθέλληνες διεθνείς τοκογλύφους συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης!». Ο οποίος λίγο καιρό μετά την εκλογή του στην ηγεσία της ψοφοδεξιάς ΝΔ, έκανε ένα γύρο ανά τον κόσμο για να δείξει στα αφεντικά του, τους σιωνιστές, πόσο πιστό σκυλάκι τους είναι και πόσο «αξίζει» για να τον στηρίξουν και να τον κάνουνε πρωθυπουργό. Ανάμεσα σε όσους σιωνιστές και μασόνους είδε ο Κούλης της ψευτοδεξιάς, ήταν η συμμετοχή του στην συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, το προσκύνημά του στο «μνημείο του ολοκαυτώματος» στο ισραήλ, καθώς και… η συνάντησή του με τον γνωστό ανθέλληνα τοκογλύφο Τζορτζ Σόρος…

Δεν χρειάζεται εδώ να προσθέσουμε πολλά για τον ανθελληνικό και φιλοσκοπιανό ρόλο του Σόρος, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τις ισλαμολάγνες Μ.Κ.Ο. και χρηματοδοτεί κάθε τι που είναι κατά του Εθνικισμού. Επειδή όμως λένε πως ο Σόρος χρηματοδοτεί κατά βάση το ΣΥΡΙΖΑ -που τον χρηματοδοτεί βέβαια!-, ας δούμε στο παρόν τις σχέσεις του με τη ΝΔ και ειδικά με την «αγία οικογένεια» Μητσοτάκη… Είναι σχέσεις βαθιές, με ρίζες, και δεσμεύουν τον Κούλη στην ταύτισή του με την ιδεολογία του σιωνιστή Σόρος: να είναι εχθρός του Ελληνικού Εθνικισμού και υπέρ της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας».

Είναι φανερό, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέτρεψε την Νέα Δημοκρατία σε οργάνωση-παρακλάδι της «Ανοιχτής Κοινωνίας», του ιδρύματος Σόρος. Η ατζέντα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν διαφέρει καθόλου από τις αντιλήψεις του Σόρος. Όμως οι «στενές επαφές τρίτου τύπου» Σόρος-ΝΔ δεν αρχίζουν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πάνε πιο πίσω, από την εποχή της μεγάλης του αδελφής, της Ντόρας Μπακογιάννη…

Τον Ιούλιο του 2006 ο γιος της Ντόρας, Κώστας Μπακογιάννης, σήμερα περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και πρώην δήμαρχος Καρπενησίου, έκανε γάμο με την Κάλλια Καμπουρίδου, κυπριακής καταγωγής και αδελφή του επιχειρηματία Μίλτου Καμπουρίδη… εκπροσώπου του Τζορτζ Σόρος στην εταιρεία «Hellenic Land»! Τι ήταν αυτή η εταιρεία; Ιδρύθηκε το 2002 απ’ το Σόρος ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και ασχολιόταν με το «ελληνικό real estate» (;;;). Στο Δ.Σ. της εταιρείας εκπρόσωποι του Σόρος, ήταν ο προαναφερόμενος πρώην κουνιάδος του Κώστα Μπακογιάννη και ο Ρίτσαρντ Μάλι.

Αλλά ο Μίλτος Καμπουρίδης είναι, απ’ ό,τι φαίνεται, πολύ… «άνθρωπος του Σόρος»! Υπήρξε επίσης συνιδρυτής και για μια πενταετία βασικό στέλεχος της… «Soros Real Estate Partners», εταιρείας επενδύσεων σε real estate του «διεθνούς φήμης επενδυτή George Soros», όπως γράφει ο ίδιος σε μια αυτοπαρουσίασή του!!! Χώρος ενασχόλησης της εταιρείας αυτής, κυρίως η ανατολική Ευρώπη και επίκεντρό της… τα Σκόπια! Η αγαπημένη χώρα δηλαδή του σιωνιστή τοκογλύφου Σόρος, το κρατίδιο των σκοπιανών, που με τα λεφτά της «Ανοιχτής Κοινωνίας» έχουν το θράσος να μαγαρίζουν το όνομα της Μακεδονίας…

Να θυμίσουμε την στάση ολόκληρης της οικογένειας Μητσοτάκη απέναντι στα Σκόπια; Μάλλον δεν χρειάζεται, αφού μαζί με τους αριστερούς η «φαμίλια» Μητσοτάκη είναι οι πιο φιλοσκοπιανοί στην Ελλάδα… Να θυμίσουμε ακόμα την στάση της στο σχέδιο Ανάν στην Κύπρο; Και τόσα άλλα… Πώς έπειτα να μην είναι σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο «εκλεκτός» του Σόρος για την πρωθυπουργία;

Αφού είναι ο «άνθρωπός του», είναι εκείνος που έχει αναλάβει να εφαρμόσει στην εξουσία το πρόγραμμα της «Ανοιχτής Κοινωνίας» για ισλαμοποίηση και αφελληνισμό της Ελλάδας! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eleutherh-wra-meta-tis-ekloges-tou-2012-o-tokoglufos-soros-esteile-anthrwpo#ixzz4VpL21ZG2

Exit mobile version