Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκατοντάδες Εθνικιστές στον Ασπρόπυργο έστειλαν δυναμικό μήνυμα για νέους νικηφόρους αγώνες – Φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες Εθνικιστές στον Ασπρόπυργο έστειλαν δυναμικό μήνυμα για νέους νικηφόρους αγώνες - Φωτορεπορτάζ

Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο από εκατοντάδες Συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας από τις Τοπικές Οργανώσεις Δυτικής Αττικής και Μεγάρων.  

Την πολύ όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι βουλευτές Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια, Ηλίας Παναγιώταρος, ο Χρήστος Παππάς – βουλευτής Επικρατείας, ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος και όλοι περίμεναν την άφιξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ . Μιχαλολιάκου τον οποίο υποδέχτηκαν με θερμά χειροκροτήματα.

Εκ μέρους της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής και Μεγάρων χαιρετισμό απεύθυνε ο Συναγωνιστής Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος, όπου καλωσόρισε τον Αρχηγό και τα δεκάδες Στελέχη που έδωσαν δυναμικό  παρόν και δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ πιο δυνατή από ποτέ. Είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που μπορεί να εγγυηθεί για την ευημερία και την ανεξαρτησία της Πατρίδος και θα το κάνουμε, θα δώσουμε την μάχη που αρμόζει ως Έλληνες Εθνικιστές και θα κερδίσουμε!

H βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια έκανε εκτενή αναφορά στα έργα και ημέρες των ανεκδιήγητων του «Δημοκρατικού τόξου» αποδεικνύοντας πως όλοι οι δημοκράτες έχουν ένα μεγάλο κοινό παρονομαστή ,τα σκάνδαλα τις μίζες εν μέσω Μ.Κ.Ο. και την υποταγή στους διεθνής τοκογλύφους της Μέρκελ. Επίσης δήλωσε πως «πλέον ότι και να κάνουν δεν θα σταθούν στο διάβα των Εθνικιστών δεν έχουν Αξίες, Ιδανικά να υπερασπιστούν ενώ εμείς μιλάμε εκ μέρους όλων των Ελλήνων και τρανή απόδειξη είστε όλοι εσείς οι εκατοντάδες Συναγωνιστές που γέμισαν αυτήν την αίθουσα!».

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στην Εθνοκτόνο πολιτική που ασκεί η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ και έκανε λόγο για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών χαρακτηριστικά δήλωσε πως δεν μας λύγισαν δεν θα μας λυγίσουν γιατί η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει και να δώσει τη μάχη για Πατρίδα Θρησκεία Οικογένεια.

Ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς με ένα σύντομο χαιρετισμό ευχήθηκε καλή Αγωνιστική Χρονιά και έστειλε τις θερμές ευχές του δια βήματος της Τοπικής σε όλον τον Ελληνισμό δήλωσε επίσης στα αδέρφια μας που κατοικούν στις σκλάβες Πατρίδες και καταπιέζονται πως δεν τους ξεχνούμε, οι καρδιές μας είναι σε αυτούς και μόνο με μία Εθνική Κυβέρνηση Χρυσής Αυγής θα δώσουμε την μάχη για Ελληνισμό και καταδικάζουμε την προδοτική πολιτική του Σύριζα και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος έκανε εκτενή αναφορά εις ότι αφορά την εξωτερική πολιτική και δήλωσε πως η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή είναι εντονότατη και ενοχλεί. Παρουσίασε την θέση της Χρυσής Αυγής με το ζήτημα της Κύπρου και δήλωσε πως είναι προδοσία αυτό που τελείτε αυτή τη στιγμή εις βάρος της μεγαλονήσου κανένας συμβιβασμός με τον Τούρκο κατακτητή η οποιαδήποτε συμφωνία είναι προδοσία.

Ο Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου όπως πάντα με ένα καθάριο Εθνικιστικό λόγο διαφώτισε τους παρευρισκόμενους για την πορεία και τους στόχους του Κινήματος εγκάρδια απεύθυνε χαιρετισμό προς τον Αρχηγό μας και τον υποδέχτηκε στο βήμα του ομιλητή εν μέσω χειροκροτημάτων.

Στην γεμάτη αίθουσα από Συναγωνιστές και Εθνικιστικό παλμό ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος ανέλυσε το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και την πορεία αυτής, καταδίκασε τους τάχα μου δημοκράτες για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις συνομιλίες για το Κυπριακό της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Διαχώρισε την θέση μας από διάφορους τηλεπροέδρους Εθνικιστές και δήλωσε πως «η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ συμπράττει με κανέναν έχουμε άξια Στελέχη και με αυτά θα πορευτούμε δεν ξεχνούμε και δεν συγχωρούμε, όποιος επιθυμεί να έρθει στη Χρυσή Αυγή θα πρέπει να αναγνωρίζει και να αποδέχεται την ιστορία της, δηλώσεις μετάνοιας δεν διαθέτουμε είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και θα πορευτούμε προς τη Νίκη! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekatontades-ethnikistes-ston-aspropurgo-esteilan-dunamiko-mhnuma-gia-neous#ixzz4VqXqzaPK

Exit mobile version