Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σπάμε το κλίμα τρομοκρατίας: Τα Εθνικά Λάβαρα κυμάτισαν περήφανα στην Άμφισσα! Φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Άμφισσας. Ένας συρφετός 20 απόβλητων της σοβιετίας στάθηκε αδύνατο να αποτρέψει την προγραμματισμένη εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν δεκάδες συμπατριώτες μας.

Στελέχη και βουλευτές του Κινήματος έδωσαν το παρόν, καλώντας τον Ελληνικό Λαό να αντισταθεί μέσω της Χρυσής Αυγής στον αφελληνισμό της Πατρίδος μας, αφελληνισμός που συντελείται μέσω των μνημονίων και της λαθρομετανάστευσης.

Οι συναγωνιστές Σταύρος Κρίκος και Θεόδωρος Κουδούνας, καθώς και οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Μπαρμπαρούσης, Βοιωτίας Ευάγγελος Καρακώστας και Εύβοιας Νίκος Μίχος, κατέστησαν σαφές στους παρευρισκόμενους πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να θέσει τέρμα στο καταστροφικό έργο τόσο του Σύριζα όσο και της ΝΔ, προς όφελος της Πατρίδος και του Λαού μας. Την εκδήλωση συντόνιζε ο συναγωνιστής Χρήστος Μπακαλιός από τον πυρήνα Άμφισσας.

Η αξιόλογη πρωτοβουλία των συναγωνιστών της Φωκίδος έλαβε τέλος με άπαντες σε θέση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, διατρανώνοντας την ακλόνητη θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών να αγωνιστούν με πίστη και πείσμα ενάντια σε κάθε εμπόδιο, ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/amfissa#ixzz4VrXHDAnh

Exit mobile version