Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καθημερινές οι συγκρούσεις στο λιμάνι της Χίου: μαροκινοί και αλγερινοί βγάζουν μαχαίρι με το παραμικρό – ΒΙΝΤΕΟ

Καθημερινές οι συγκρούσεις στο λιμάνι της Χίου: μαροκινοί και αλγερινοί βγάζουν μαχαίρι με το παραμικρό - ΒΙΝΤΕΟ

Την κατάσταση που επικρατεί καθημερινά -και ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες- στο λιμάνι της Χίου, περιέγραψε ο απελπισμένος Χιώτης ιδιοκτήτης καφετέριας Κώστας Τομάζος στην κάμερα του politischios.gr. Ιδού τι κατήγγειλε:

 

«Δυστυχώς η κατάσταση δεν πάει καθόλου καλά. Υπάρχουν πρόσφυγες όπως οι Σύριοι οι οποίοι είναι κύριοι, σε σέβονται και δεν δημιουργούν πρόβλημα. Όμως υπάρχουν και άλλοι όπως οι Μαροκινοί και οι Αλγερινοί που για το παραμικρό βγάζουν τα μαχαίρια και τα ξύλα. Προχθές είχαν στον δρόμο έναν μετανάστη και τον βαρούσαν 7 άτομα. Μετά τις 9 -10 το βράδυ μαζεύονται εδώ και δημιουργούν προβλήματα. 

Με έχουν κατακλέψει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κρύβω τα ουίσκι, κρύβω τις σοκολάτες, κρύβω τα πάντα. Έχω υποστεί μεγάλη ζημιά, ο κόσμος πια δεν έρχεται στο μαγαζί μου. Όλη η πελατεία μου έχει φύγει».

Και βέβαια, για όλη αυτή την κατάσταση υπάρχουν ΕΝΟΧΟΙ. Μην ξεγελιέστε, δεν είναι τα «προσφυγάκια». Αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν – γιατί δεν κάνουν τέτοια κόλπα και στην Τουρκιά; Και οι ΕΝΟΧΟΙ είναι οι κυβερνητικοί κι όλα τα υπόλοιπα κόμματα του κατεστημένου, καθώς και οι «αλληλέγγυοι».

Μόνη λύση για να λύσει -ολικώς ή τουλάχιστον μερικώς- ο κοσμάκης των νησιών το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημά του, είναι η μαζική τιμωρία όλων των κομμάτων του κατεστημένου και η υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής. Όσο μεγαλύτερα θα είναι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, τόσο καλύτερα για τους νησιώτες!

Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kathhmerines-oi-sugkrouseis-sto-limani-ths-chiou-marokinoi-ki-algerinoi-bga#ixzz4VrqwHnGT

Exit mobile version