Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαζική συμμετοχή στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τ.Ο. Ευβοίας – Φωτορεπορτάζ

Μαζική συμμετοχή στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τ.Ο. Ευβοίας - Φωτορεπορτάζ

Γέμισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, παρουσία των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου και του ευρωβουλευτή Γ. Επιτήδειου, καθώς και του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Θεόδωρου Κουδούνα.

Οι προαναφερόμενοι ομιλητές στους χαιρετισμούς προς τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές και φίλους αναφέρθηκαν στις ευοίωνες προοπτικές που ανοίγονται για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα το νέο έτος και στα σημεία που πρέπει να προσεχθούν από όλους κατά τη συνέχεια του αγώνα μας. Επίσης έγινε και απολογισμός της περασμένης χρονιάς, με την έντονη δραστηριότητα της Τοπικής Οργάνωσης Ευβοίας να γίνεται σημείο αναφοράς σε όλες τις ομιλίες.

Τέλος, ανανεώσαμε το ραντεβού της Τοπικής Οργάνωσης Ευβοίας με το σύνολο των Τ.Ο. της επικράτειας για την καθιερωμένη συγκέντρωση για τα Ίμια, στις 28 Ιανουαρίου. Μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, που θα επιβεβαιώσει την ραγδαία και εκρηκτική άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και θα καταστήσει σαφές προς όλους ότι οι Εθνικιστές ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

Η Τ.Ο. Ευβοίας εύχεται σε όλους τους Συναγωνιστές υγεία, δύναμη και νικηφόρους αγώνες και αυτή τη χρονιά. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazikh-summetochh-sthn-koph-ths-paradosiakh-basilopitas-ths-t.o.-euboias-fw#ixzz4VruY3gl7

Exit mobile version