Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Οι φίλοι που αγχώνεστε για όσα παράλογα μας επιβάλει το καθεστώς,(συμβίωση με ανθρώπους που μισούν τις γυναίκες, με βιαστές παιδιών, με ανθρώπους που μας θεωρούν “άπιστους” και φυσικά εχθρούς) θωρακίστε τις οικογένειες σας και αφήστε τους αριστερούς και τους δεξιούς νεοφιλελεύθερους να ετοιμάζουν τον λάκκο τους. Όταν αύριο θα βιάζονται τα παιδιά τους από τους «φιλοξενούμενους» τους που μας φέρνουν, όταν αύριο δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν οι χαζογκόμενες της “αλληλεγγύης” και της αριστεράς χωρίς την μπούργκα τους.

Όταν κανείς Έλληνας δεν θα εργάζεται γιατί φυσικά το αδηφάγο κεφάλαιο θα μας αντικαταστήσει με πολύ φθηνότερους σκλάβους και εμείς θα ψάχνουμε από τα σκουπίδια, τότε θα ξυπνήσουν όλοι.  Η αλήθεια έχει έναν δικό της τρόπο να κερδίζει πάντα. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές προσπαθούμε να δείξουμε αυτό που έρχεται. Μακάρι να μην μας αξιώσει ο θεός να ζήσουμε τη κόλαση που μας ετοιμάζουν. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το αποτρέψει.

Χ.Φ.

Εκατοντάδες Εθνικιστές στον Ασπρόπυργο έστειλαν δυναμικό μήνυμα για νέους νικηφόρους αγώνες – Φωτορεπορτάζ

Παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στην χώρα μας , και δεν το πιστεύω. Δεν αναγνωρίζω πλέον την χώρα στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα. Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου φροντίζουν για τους λαθρομετανάστες και ξεχνούν τους γηγενείς κατοίκους; Που γίνονται αυτά τα αίσχη; Βοηθήστε μας! Είστε η μόνη μας ελπίδα. Πόσο πια θα υποφέρουμε; Μόνο με κυβέρνηση ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα γίνει καλά ο τόπος! Βοηθήστε μας, σας παρακαλώ. Χανόμαστε σαν έθνος! Δεν θα μείνει τίποτα να μας θυμίζει το πόσο μεγάλοι ήμασταν. Μόνο η Χρυσή αυγή μπορεί να πάρει την πατρίδα μας πίσω.

Άννα Π.

Αν είναι δυνατόν! πακιστανοί στο Μενίδι εξέτρεφαν, έσφαζαν και έτρωγαν σκυλάκια – ΒΙΝΤΕΟ

Χαίρετε είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής του όπου θέλω να πιστεύω ότι σε δύο με τρία χρόνια από τώρα θα εργάζομαι σε κάποια χώρα του εξωτερικού. Δυστυχώς ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα και που γεννήθηκα σε αυτή τη χώρα. Σε μια χώρα όπου τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, η δικαιοσύνη είναι τυφλή και το χειρότερο οι πολίτες δεν έχουμε ίχνος απλής νοημοσύνης, όλοι κοιτάζουν την πάρτη τους αντί να δουλέψουμε όλοι μαζί. Ένα απλό παράδειγμα, ένα μόνο κόμμα που υπάρχει στη χώρα το οποίο μπορεί να την νοικοκυρέψει, πολεμιέται με απύθμενο μίσος κάτι το οποίο δεν είναι μόνο απότοκο των λαμογιών που μας κυβερνούν.

Αδυνατώ να καταλάβω, τις προάλλες δολοφονήθηκε η παιδοψυχίατρος από έναν οπαδό του Σώρρα , λέγοντας ότι ήταν  ένα έγκλημα πάθους και δεν κατηγόρησαν το Σώρρα ούτε κάποιον άλλο οπαδό ότι  αποτελούν μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Τελικά στη πράξη φανερώθηκε ότι το πολιτικό κατεστημένο έχει σαν στόχο μόνο τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είπαν οι κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα στους Έλληνες. Γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να υπάρχουν αέναα μνημόνια και αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλόφυλους.

Κ.Τ.

Δημοψήφισμα 15ης Ιανουαρίου 1950: Αξιούμεν την Ένωσιν της Κύπρου με την Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-16-ianouariou-2017#ixzz4Vv4BVynN

Exit mobile version