Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο χιονιάς και η Χρυσή Αυγή

Ο χιονιάς και η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας

Με την οικονομική κρίση να βαθαίνει ακόμη περισσότερο καθιστώντας απαγορευτική κάθε προοπτική ανάπτυξης, με το Κυπριακό να οδηγείται προς επιβαλλόμενη επίλυση με την υπογραφή του «δημοκρατικού» τόξου Ελλάδος και Κύπρου και εις βάρος βεβαίως των εθνικών μας δικαίων και συμφερόντων, οι μηχανισμοί αποπροσανατολισμού εργάζονται υπέρ του δέοντος για να πείσουν τον Ελληνικό Λαό πως τα προβλήματά του είναι τα εξής δύο: ο χιονιάς και η Χρυσή Αυγή!

Αυτοί που αποκαλούν απαξιωτικά «γραφικούς» τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, είναι τόσο σοβαροί ώστε να πιάνουν τις βουνοκορφές της Αττικής προκειμένου να διανθίσουν τα εμετικά τους δελτία ειδήσεων και τις -πάνω απ’ όλα ενημερωτικές!- εκπομπές με νιφάδες χιονιού! Το δυστύχημα είναι πως ο «σιβηρικός χιονιάς» ήρθε, είδε και απήλθε, αλλά οι γελωτοποιοί της «δημοκρατικής» δημοσιογραφίας έμειναν πίσω, για να γεμίζουν την ενημέρωση των Ελλήνων με προπαγάνδα του αισχίστου είδους, με ψεύδη και τόνους λάσπης.

Στον πάγο λοιπόν, η τηλεοπτική «δημοκρατία» της μνημονιακής Μπανανίας αλλά θερμές οι γραφίδες των πληρωμένων κονδυλοφόρων οι οποίοι δίκην περισπούδαστων σοφών, διεθνολόγων και έγκυρων αναλυτών, επιχειρηματολογούν -άνευ αντιλόγου βεβαίως- για την δήθεν ευκαιρία που παρουσιάζεται για να λυθεί το Κυπριακό. Ο σταλινικός αποκλεισμός του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από την ενημέρωση του πρωθυπουργού προς τους προέδρους των κομμάτων της βουλής, αρκεί για να συμπεράνει ο καθένας το τι είδους «λύση» προωθείται… Έναν αποκλεισμό τον οποίο φυσικά δεν στηλίτευσε κανείς εκ των θεματοφυλάκων του πολιτεύματος, εκείνων δηλαδή που ψέγουν τη Χρυσή Αυγή για «αντιδημοκρατικές πρακτικές».

Στην σύγχρονη «δημοκρατική» Ελλάδα έχει δικαιώματα ο τελευταίος Τζαμαϊκανός λαθρομετανάστης αλλά όχι ο Αρχηγός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και μισό εκατομμύριο συμπατριωτών μας που βαδίζουν πίσω του. Θα έρθει όμως μια μέρα, μην τρέφετε καμία επ’ αυτού αμφιβολία, που θα ταΐσουμε μαρξιστές και φιλελεύθερους με την «δημοκρατία» που μας δίδαξαν και τότε θα διαπιστώσουμε πόση «δημοκρατία» αντέχουν τα λεπτεπίλεπτα και ευαίσθητα στομάχια τους!

Το Κίνημά μας βεβαίως, είναι απόλυτα αποκλεισμένο από την μιντιακή και κοινοβουλευτική Τυραννία, μια Τυραννία που οικοδόμησαν οι μαρξιστές με την διαρκή σύμπραξη και συμβολή των φιλελεύθερων της μασονοδεξιάς. Έρχονται δε, έκτακτα γεγονότα για να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές: επιφανείς, δημοκρατικά και κοινωνικά ευαίσθητοι, νεοδημοκράτες, έσπευσαν να πάρουν θέση στο ζήτημα του παιδιού των αριστερών τρομοκρατών Μαζιώτη και Ρούπα, απαιτώντας να αποδοθεί η επιμέλειά του σε συγγενείς της Ρούπα, αλλά αυτοί οι κλειδοκράτορες των δημοκρατικών ενστίκτων δεν βρήκαν την παραμικρή κουβέντα καταδίκης του αντιδημοκρατικού αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής. Κι όμως, αυτοί οι τσαρλατάνοι του πολιτικαντισμού κατηγορούν το Κίνημά μας ως ρατσιστικό!

Αναμφιβόλως, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι νεκρό στα πλαίσια της τηλε-δικτατορίας. Είναι όμως ολοζώντανο στις τάξεις της ελληνικής κοινωνίας, εκεί όπου οι πολιτικοί μας αντίπαλοι οπισθοχωρούν με βιασύνη και ατάκτως. Το Κίνημα ζει και μάχεται εκεί όπου η πυρά των ελληνικών καρδιών κατακαίει και λιώνει τον πάγο του μαρξιστικού χειμώνα. Η Ελληνική Νεολαία, οι εργάτες, αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες, οι συνταξιούχοι και τα εκατομμύρια των ανέργων γνωρίζουν πλέον πως υπάρχει μονάχα ένα Πολιτικό Κίνημα για να υπερασπιστεί τα δίκαιά τους καθώς και το μέλλον των παιδιών τους.

Ιδού συνεπώς και η στόχευση του δικού μας Πολιτικού Αγώνα: να μη μείνει καμία πόλη και κανένα χωριό, καμία γειτονιά στις τέσσερις γωνιές της αγαπημένης μας Πατρίδος που δεν θα λάβουν γνώση του Πανεθνικού μας Ξεσηκωμού!

Ναι, ο δικός μας Χαιρετισμός τώρα πρέπει να γίνει Πανελλήνιος: Ο Ν. Μιχαλολιάκος θα νικήσει!

Από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-chionias-kai-h-chrush-augh#ixzz4VvDGWCLN

Exit mobile version