Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής – Μάρτυρας ΚΚΕ: «Εδώ σφυρί καλεί… δρεπάνι»! Ακατάσχετη ψευδολογία κατά την κατάθεσή του

Δίκη Χρυσής Αυγής - Μάρτυρας ΚΚΕ: «Εδώ σφυρί καλεί... δρεπάνι»! Ακατάσχετη ψευδολογία κατά την κατάθεσή του

Με πανομοιότυπες καταθέσεις που επαναλαμβάνονται ως φάρσα, συνεχίζεται η υπόθεση του ΚΚΕ, η οποία βεβαίως εξελίσσεται στο απόλυτο φιάσκο.

Ακόμα ένας μάρτυρας, ο Γεώργιος Σκλαβόλιας αυτή τη φορά, δήλωσε ότι έπεσε «θύμα» ξυλοδαρμού από τάγμα εφόδου με θανατηφόρο πρόθεση, αλλά παρόλα αυτά κατά έναν περίεργο τρόπο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός, καθώς δεν έφερε απολύτως κανένα τραύμα! Δεν είχε καμία σωματική βλάβη, ούτε γρατζουνιά.

Ο Σκλαβόλιας, εμπνευσμένος προφανώς από σπλάτερ ταινίες του Χόλιγουντ, ισχυρίστηκε ότι τον κυνηγούσε ένα άτομο που κρατούσε δρεπάνι μήκους 2,5 μέτρων (sic)! Δεν κατάφερε όμως, λέει, να τον πετύχει, διότι κρύφτηκε πίσω από το αμάξι του Ζύμαρη και το «τάγμα εφόδου» προτίμησε να σπάσει το καπό του αυτοκινήτου!

Ο Σκλαβόλιας έδειξε και μία μπλούζα λέγοντας ότι έχει πάνω της το αίμα του Πουλικόγιαννη. Η μπλούζα όμως ήταν κατάλευκη και το αίμα δεν φαινόταν πουθενά!

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikh-chrushs-aughs-marturas-kke-edw-sfuri-kalei…-drepani-akatascheth-pseu#ixzz4VxyeMc1h

Exit mobile version