Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο βουλευτής του Σύριζα Ζεϊμπέκ και ο ψευδομουφτής Ξάνθης επισκέφθηκαν “σχολείο νεογενίτσαρων” στην Αδριανούπολη

Ο βουλευτής του Σύριζα Ζεϊμπέκ και ο ψευδομουφτής Ξάνθης επισκέφθηκαν “σχολείο νεογενίτσαρων” στην Αδριανούπολη

Μια πολύ σημαντική καταγγελία εναντίον τόσο του μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ όσο και του ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ κάνει η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία υπό τον τίτλο «Τουρκία: Εκπαίδευση “νεογενίτσαρων” από τη Θράκη!» γράφει τα εξής:

«Εκπαιδεύουν στην Τουρκία τα Ελληνόπουλα της Θράκης για να γίνουν νεογενίτσαροι! Εστία φοιτητών στην Αδριανούπολη, όπου φοιτούν δεκάδες μουσουλμανόπαιδα της Θράκης, φαίνεται ότι λειτουργεί σαν «βιτρίνα», πίσω από την οποία οι ανθελληνικοί μηχανισμοί φανατίζουν και εκπαιδεύουν τα παιδιά σε… στρατιωτικές τακτικές!

Πρόκειται για την εστία με την ονομασία «Ilim Yayma Cemiyeti», η οποία αυτοπροσδιορίζεται στην ιστοσελίδα της ως «φιλανθρωπικός φορέας ιδρυθείς στις 11/10/1951, που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, υπό το φως των εθνικών και θρησκευτικών αξιών». Ενδεικτικό είναι ότι σε αίθουσά της δεν υπάρχει το πορτρέτο του Κεμάλ Ατατούρκ, αλλά το μονόγραμμα του σουλτάνου! Ο φορέας αυτός έχει 168 παραρτήματα στην Τουρκία, ενώ, ενδεικτικά, μόνο στην Κωνσταντινούπολη διατηρεί 29 φοιτητικές εστίες.

Στην παραπάνω λοιπόν εστία στην Αδριανούπολη, οι σπουδαστές ανέβασαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τουρνουά πέιντμπολ, το οποίο αποτελεί προσομοίωση πολεμικού παιχνιδιού με στρατιωτική εκγύμναση και μοναδική διαφορά την απουσία πυρομαχικών (αντικαθίστανται με χρώματα). Τα τουρνουά διοργανώνονται φυσικά από τη διεύθυνση της εστίας, με το πρόσχημα ότι πρέπει «να βγάλουν οι σπουδαστές το στρες τους και να παραμένουν σε φόρμα». Μάλιστα, σε μία εκ των φωτογραφιών, ένας εκ των σπουδαστών κάνει και το σήμα των Γκρίζων Λύκων!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», την εν λόγω εστία επισκέφθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ σε εκδήλωση για τη δυτική Θράκη, ωστόσο σε κανένα μέσο δεν μετέδωσε οτιδήποτε για τις ομιλίες τους…».

Το άρθρο συνοδεύεται και από σχετική φωτογραφία, η οποία δείχνει τους δύο προαναφερθέντες στην εστία της Αδριανούπολης. Το θέμα, εφόσον ισχύουν αυτά που γράφονται στην «Δημοκρατία», είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό, καθώς περιγράφει ξεκάθαρα ανθελληνικές κινήσεις.

Ενθυμούμαστε την θρασύδειλη τακτική του Ζεϊμπέκ πριν από λίγους μήνες, όταν μετά το ανελέητο λεκτικό σφυροκόπημα τόσο του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού όσο και άλλων Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να τοποθετηθεί υπεύθυνα και ελεύθερα χωρίς υπεκφυγές και αστερίσκους ποια είναι η εθνικότητά του, αντί να απαντήσει ευθέως άρχισε να μασάει μια κασέτα για το τι έκανε ο παππούς του «στα βουνά της Αλβανίας» (ούτε καν της Βορείου Ηπείρου)!

Αυτά, για να αντιληφθούμε για πολλοστή φορά ποιοι είναι αυτοί που δρουν ως Δούρειος Ίππος στο εσωτερικό της Ελλάδας και για ποιον λόγο πολεμούν βρώμικα και λυσσαλέα την μοναδική σθεναρή, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, Εθνική Αντίσταση που υπάρχει, εκείνη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!    

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tromerh-kataggelia-gia-ton-zeimpek-kai-ton-pseutomoufth-janthhs-oti-ekpaide#ixzz4Vy5g9cVs

Exit mobile version