Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Συριζαίοι και αλληλέγγυες ΜΚΟ τρώγοντας με χρυσά κουτάλια, έχουν τσεπώσει 1,3 δις. ευρώ μέχρι σήμερα λόγω μεταναστών. Γι’ αυτό οι πονηρούληδες επιμένουν στα ανοικτά σύνορα. Γι’ αυτό εμμένουν στις ανοικτές, ανεκτικές, χωρίς πιστούς και θρησκείες κοινωνίες! Γι’ αυτό αποκαλούν εαυτούς πολίτες του κόσμου. Και, φυσικά, γι’ αυτό ραγδαία αποσυνθέτουν την ελληνική  κοινωνία! Την ίδια ώρα οι Έλληνες τραβάν το δικό τους Γολγοθά. Φτώχεια, ανεργία, υπερφορολόγηση και εισοδήματα που όλο και μειώνονται. Μόνη λύση η Χρυσή Αυγή για να υπάρχει και αύριο Ελλάδα για τους Έλληνες.

Χ.Μ.

Η μεγάλη μπίζνα του «ανθρωπισμού»: 2.500 αργομισθίες σε ΜΚΟ και hot spot μόνο για συριζαίους

Εξοντωτικές οι ασφαλιστικές εισφορές για δικηγόρους, γιατρούς, πολιτικούς μηχανικούς, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες. Χωρίς δίκαιη, ηθική βάση.  Κυμαίνονται από 26,95%, έως και 37,95%. Ασφαλώς συνδεόμενες άμεσα με το καθαρό φορολογητέο εισόδημα, μετατρέπονται  πλέον αυτομάτως σε φορολογικές εισφορές. Και αποτελούν έτσι, την χειρότερη εισφοροκαταιγίδα που έχουν ποτέ τους γνωρίσει οδηγώντας τους στην φτωχοποίησή τους. Αυτό σημαίνει ότι τα λόγια των δεξιών και αριστερών απατεώνων για ανάπτυξη είναι στάχτη στα μάτια για να διαιωνίσουν την ύπαρξη τους και για να μπορούν να καλοπερνούν σε βάρος των Ελλήνων. Μόνο με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής μπορεί να υπάρξει αληθινή ανάπτυξη για τους Έλληνες και όχι για τους πολιτικούς και τους άμεσους οικονομικούς φίλους τους.

Σ.Δ.

Έτοιμος να απελευθερώσει το Κοσσυφοπέδιο ο Σερβικός Στρατός – Φωτογραφίες, Βίντεο

Η υπερήφανη αυτή κυβέρνηση των επιγόνων του Λένιν, των μπάσταρδων του Στάλιν, αλλά και οι προηγούμενες των υποτακτικών των Ροκφέλλερ αφού καταξέσκισαν τα μνημόνια, εξευτέλισαν το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, άρχισαν να πουλάνε όλα τα “ προικιά” της Ελλάδας , στους «φίλους» που μας συμπονούν και μας βοηθούν, να πεθάνουμε γρηγορότερα μεν αλλά όχι ανώδυνα – προκειμένου να βάλουμε μυαλό. Η πατρίδα μας πλέον χάνει τα εδαφικά της θεμέλια και γίνεται εμπόρευμα. Και τρέχουν όλοι, μπορούν δεν μπορούν, να ξεσκίσουν τις σάρκες της. Δεν υπάρχει άλλη λύση, εκτός από την όσο το δυνατόν ισχυροποίηση των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Σ.Μ.

Η φυλλάδα του Σύριζα «Αυγή» σε απόγνωση: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει κερδίσει τις λαϊκές τάξεις και οικοδομεί μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-17-ianouariou-2017#ixzz4W0XS2RS7

Exit mobile version