Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Λακωνία, Αθήνα

Το Σάββατο 14 Ιαν 2017 η Τ.Ο. Μάνης σε μία ζεστή και λιτή εκδήλωση  πραγματοποίησε την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας στα γραφεία της, παρουσία πλήθους υποστηρικτών και φίλων της Χρυσής Αυγής από όλη την Λακωνία. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο γραμματέας της Τ.Ο. Σπάρτης Χρήστος Κατράκης και κλιμάκιο συναγωνιστών.

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Μάνης  Μπουτεράκος Βασίλης ευχαρίστησε όλους τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους τη Χρυσή Αυγή και αφού μετέφερε τις ευχές και το μήνυμα του Αρχηγού Νικολάου Μιχαλολιάκου έκανε μια σύντομη αναδρομή στο περασμένο έτος και στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις,  στη συνέχεια έδωσε το λόγο για έναν σύντομο χαιρετισμό στο γραμματέα της Τ.Ο. Σπάρτης. Κατόπιν ο γραμματέας της Τ.Ο Μάνης έκοψε την Βασιλόπιτα και το τυχερό φλουρί έτυχε το κομμάτι του Χριστού, ένα σημάδι συμβολικό ότι το 2017 κάτι θα αλλάξει για το Έθνος μας με την βοήθεια του Θεού, της Ελλάδος και τον αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές από όλους προς τον Αρχηγό για υγεία, οικογενειακή ευτυχία και δύναμη στο δύσκολο εθνικό έργο του, διαβεβαιώνοντας ότι η πίστη μας στον Αρχηγό παραμένει ακλόνητη διότι η Χρυσή Αυγή είναι ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος και διαμηνύοντας ταυτόχρονα σε αυτόν οι νέοι μας και όλοι συμφωνούμε μαζί τους ότι το μέλλον της Ελλάδος και το δικό τους είναι στα χέρια του.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα  το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη με θέμα: “Η Ελλάδα στο στόχαστρο της Νέας Τάξης Πραγμάτων” .

Ο Συναγωνιστής Αλεξανδράκης με κάθε λεπτομέρεια ανέλυσε τα ανθελληνικά σχέδια των νεοταξιτών, που στόχο έχουν όχι μόνο να καθ υποτάξουν τον ελληνικό λαό και την πατρίδα μας, αλλά να εξαφανίσουν το κάθε τι ελληνικό.

Το Κίνημα μας η Χρυσή Αυγή τόνισε ο Συναγωνιστής, όχι μόνο θα μπει εμπόδιο, αλλά θα αγωνισθεί με όλες του τις δυνάμεις και θα ανατρέψει   τα σχέδια των ανθελλήνων νεοταξιτών, για να ανατείλει μια ημέρα η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή Λέντζο Ηλία σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Συναγωνιστής Λέντζος με κάθε λεπτομέρεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που μαστίζουν την χώρα, όπως η ανεργία και η οικονομική εξαθλίωση που γονατίζουν τον Ελληνικό λαό και τόνισε ότι ο μόνος δρόμος προς την ανάπτυξη είναι αυτό που υποστηρίζει το Κίνημα μας η Χρυσή Αυγή, η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn605#ixzz4W0YANy4t

Exit mobile version